Emeel Kızlar salı günü eşimin iş yerinden arkadaşları gelicek eşleriyle iftara. Toplam 10 11 kişiyiz çocuklarla. Sizden fikir almak istiyorum sizce menum yeterli mi ? Mercimek çorbası Çiftlik köfte ( bezelye, havuç, köfte, patates ) tel şehriyeli pirinç pilavı salata kıymalı börek ortaya kadayıflı muhallebi yada sütlaç?
YeniAnneIstanbul Emeel bence yeterli ellerine saglik 🍀 ama sanki turkiye’de birde mezze gibi birsey bekleniyor. Burdaki yorumlarda hep oyle okuyorum 🙈
Pamuk_bebegim42 Emeel Sanki bu kadar kalabalığa bi sulu yemek de güzel gider mesela salı günü benimde gelecek misfirm Bol etli nohut pilav tavuk yapacam çorba tatlı falan
Taze1mom Emeel bana da misafir geliyor ptesi ben de klasik mercimek çorbası, nohut, et sote, pirinç pilavı, mantı yapıyorum ortaya da bir de ıspanaklı börek yapacağım tatlı düşünmedim 🥲🥲
Doruk2020 Yani bence daha güzel zengin olur menü . ☺️ Yine de sizin menünüzde gayet güzel ellerinize sağlık ☺️
Mimozacicegim Emeel Valla bizler Adanalı olarak iftarda hiç sulu yemek yapmıyoruz misafire😁şuan farkettim. Ya Adana kebap ciğer mangal, ya fırında tavuk yada lahmacun oluyor genelde birde çorba salata.