istanbullugelin34 Yeni ek gıdaya baslayan arkadaşlar yoğurtları nasıl mayaliyorsunuz yogurt mayası ve süt ne kullaniyorsunuz e bebek te probiyotikli yoğurt mayası varmış deneyen var mı?
yldabgat istanbullugelin34 ben normal yoğurt mayasıyla yaptım yok mu etrafınızda maya alabileceğiniz biri
Elifkskl istanbullugelin34 hazır yoğurtla mayalaya bilirsin. Ben küçük kavanozlarla mayalıyorum. Her kavonoz için 1 tatlı kaşığı yoğurdu kaseye koyuyorum ve 1 kavonozdan 2 yemek kaşığı sütü yoğurtla çırpıyorum ve üzerine aldığım süt kadar eşit dağıtıyorum havlu ile sıcak bir yerde 6 saat bekletip dolaba atıyorum.
yldabgat istanbullugelin34 o da bildiğimiz inek sütü hazır süt değil pazardan aldım köyden falan getiriyorlar
istanbullugelin34 yldabgat anladım pastorize olmasi gerek falan deniliyo da kafam karisiyo ek gıdaya basliycaz da napsam nasil yapsam diye araştırıyorum
Yesim-1 istanbullugelin34 aoç pastörize süt kullanıyorum activa probiyotik yoğurtlar var onunlada mayaladim
Yesim-1 istanbullugelin34 atatürk orman çiftliğinin markası ankarada var ama istanbulda yada başka şehir de yok mu bilmiyorum 🤭 içim falanda olur
findikurdu istanbullugelin34 şok markette probiyotik yoğurt mayası var onunla yapıyorum taş gibi oluyor