1ana1bebe Kizlar sanirim makatimda catlak var, hangi doktora gidilir, nasil tedevi edilir dogal tedavi yada tavsiye edeceginiz birseyler var mi
Arslangkce 1ana1bebe genel cerrahi baktı ameliyat dedi ama tavsiye etmem bebeğin küçük dedi. Sarı kantaron u ve bir krem vardu onu içe masaj yapa yapa iyi oldu.ama mutlaka parmak ile içe doğru masaj . Birde kuru ısırgan i lapa yapıp suyla gün aşırı üzerine oturcaksiniz. Yakmayın sicaligi size kalmis
Sahrabalam Kusura bakmayın açlıktan fisun diye okudum güzel kız ismiymiş dedim tövbe yarabbi uzerıme Ramazan pidesi atın 😅 bu arada gecmış olsun bilgim yok
_SerenN_ 1ana1bebe çok zor farkındayım bende de olmuştu lavaboya girmekten kaçar hale gelmiştim resmen baya uzun sürdü sonrasında geçti ama
_SerenN_ 1ana1bebe amacım korkutmak degildi 😔 canım ama üçbucuk ay sürmüştü umarım bnein kadar uzun sürmez de hemen geçer inşallah 🙏 Emine323 canım ben kantoron yagı sürüdm sürekli birde her lavabo ihtiyacım oldugunda ertelemeden direkman gittim erteledigimde daha kötü oluyordu çünkü
Emine323 _SerenN_ bende sürekli kantaron yağı sürüyorum tuvalete girerken gece yatmadan bir şey fayda etti biraz daha iyi ama çok aşırı açıyor ya benimde 50 gündür geçmedi inşallah geçsin peki tekrar nüksettiği oldu mu
_SerenN_ Emine323 ayy yok canım tekrardan olmadı çok şükür inşallah da olmaz 🙏 ben çok etkisi gördüm umarım size de fayda saglar🙏
Arslangkce Emine323 emziirdigim için sadece parol içtim çünkü berbat bir acı cam kesiği gibi iki ay çektim. Ha bide aç karnına günde üç dört kes zeytinyağı içtim. Bana verdiği kirem çok etkiliydi e nabjza bakıp ismini yazicam size. Daha önce başka de hamazing verdi hiç ise yaramadı
Arslangkce Emine323 kremin adı pramofen her vc den sonra önce kantaron sonra bu kremle içe doğru masaj.
Asafbey44 Anal fissür hemoroid veya çatlak her neyse bunun tedavisi hemen hemen yok gibi çok araştırdım ameliyat sonra tekrardan yine oluyormuş biraz önce bende post açtım bende de nohut tanesi gibi elime degiyor tuvaletten çıkamıyorum özellikle fazla yediğim zaman ve acı yediğim zaman bugün vazelin sürdüm biraz iyi oldum ama bu ömür boyu bizimle kalacak gibi bi hastalık