Senaelif1 Arkadaşlar kararsız kaldım e bebek mery ( bel desteksiz ) kanguru mu yoksa e bebek fashion bebek kanguru mu bel destekli ilk defa alacağım 3 aylık bebeğim bel destekli olup olmaması çok mu farkediyor kullanan var mı acaba ?
Zeliff Senaelif1 bel desteği olursa ağırlığı hiç hissetmezsiniz. Desteksizde beliniz kopar yani taşırken. Ben burada bir arkadaşın tavsiyesiyle borooshbaby kullanmaya başladım çok memnunum. Instagram’da sayfaları var oradan inceleyebilirsiniz
Senaelif1 Zeliff bel destekli olanda bebeğin sırtını dayandığı yer kumaş düz fileli değil hava almaz diye biraz düşünceliyim
Senaelif1 Zeliff anlıyorum o zaman benim rahatlığın daha önemli olması lazım demek ki kanguru seçiminde
Zeliff Senaelif1 evet hem oturuş şekliyle bebeğinizin bacakları için uygun olmalı hemde sizin belinize yük bindirmemeli. Sürekli yapışık gibi olacağınız için mevsim kış bile olsa ister istemez terleme oluyor.
Senaelif1 Zeliff çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim ilk bebeğim olduğu için kararsız kalmıştım şimdi daha uygun cevap aldım