Leylaa_ sadeturkvatandasi Teşekkür ederim . Kesinlikle öyle herkes durumuna göre plan yapıyor . çok şükür var gidiyoruz KESK’e herkes gidebilse herkes eşit olsa işte bazen olmuyor .
sadeturkvatandasi Leylaa_ aynen öyle herkes bütçesini zorlayıp en iyi tatili yapıyor, ben hayatta o parayı vermem, hayatta oraya gitmem ev tutarım falan gereksiz konuşmalar isteyen istediği kadar parasıyla istediği tatili yapar herkesin tatil anlayışı farklı.
Leylaa_ Aselkusum16 Ciddi mi ? 50 bin Dubai gittiniz mi ? 😱😱 Ben orayı çok istiyorum ama dirhemle çarpınca biraz fazla oluyor sanki 50 bık çok uygun geldi bana Dubai icin
Aselkusum16 Leylaa_ 50 bini geçti zaten orada ekstra safari turuna filan gittik özel jeeple filan aram kiralandık gezmek için dirhem bu sene çok çıktı evet biz birde gezdiğimiz için dışardanda çok yedik . İlk gittiğimiz daha uygundu 2020 yılında yani 50 çok değil biz ekstra çok harcadık
_____ Leylaa_ yani 20 gün için 30 bin çok bence ya maddi anlamda rahatım çok şükür ama yine de vermem yani ne gerek var
Leylaa_ Mirayse Evet çok fazla tutan yerler var oda orta sekmentli ve otele veya şehire göre değişiyor 35 bin diyende oldu sadece otele
sarmaliklahana Tatlican aaaaa bizde aldık orda yerimiz var 2 senedir gidemiyoruz hamilelik falan. Bu sene 15 günümüz var gitmeyi düşünüyoruz bakalım ama oralara değil başka sehire dogu yada Karadeniz olabilir bakıcaz duruma göre. 🤭 Yalovada kaynanam oturuyor zaten 🥴
Leylaa_ Deletedmom5284 Kesinlikle umarım düzgün bi yer buluruz . Gece eğlenceye nasıl gideceğiz onu düşünüyorum akşam oda uyuruz gibi geliyor 😂
Turunckafam Leylaa_ daha inanın 1 ay oldu 🤷🏻♀️ ama dediğim.gibi otel konforu seçeneği sizinkinde daha farklıdır birde Haziran sonu teemmuz başı ile Ağustos fiyat arası 2 kat bizdede. En ucuz bizim tarihti
Deletedmom5284 Leylaa_ ya müzik kısmını bilemiyorum bizimki işitme engelli sadece ışık istemiyo onada battaniye örtüyoduk arabada sallıyoduk uyuyodu ama müzik için gürültüde uyuyosa sorun olmaz bence
Leylaa_ Deletedmom5284 Öyle mi ? Özür dilerim 😔 İnşallah hersey bebeğiniz için en güzeli olur . Teşekkür ederim
Aselkusum16 Leylaa_ 40 bin üstü tatil bütçeniz varsa Türkiye’ye bakmayın derim bence .. Dubai Güney Afrika İspanya İtalya yani yurt dışını öneririm o paraya Türkiye de değmez yurt dışını tavsiye ediyorum
Leylaa_ Aselkusum16 Tabii öyle ama hiç gitmedik ve dilimizde o kadar iyi değil . Kızım küçük eşim suan onu kabul etmeye bilir 🤭
Aselkusum16 Leylaa_ çocuğunuz ufaksa oteldede rahat edemezsiniz denize havuza sıraylamı gireceksiniz çocuğun güneşte kalmaması lazım havuzda denizde çok fazla duramaz ama kalabalık gidecekseniz sıkıntı yok tabi
yusufmertmom Çocukla nasıl olur hiç düşünemedim yaa 8-10 aylık olacak tatil sezonunda aydın İzmir Antalya üçüne gitmeyi istiyorum bakalım birde tayin zamanı bizim daha da zor