Egemom21 Sevgili anneler uzun bir yolcuğumuz olacak bebeğim mamayla besleniyor sadece memnun kaldığınız uzun süre sıcaklığı tutan bir termos önerisi alabilir miyim sizden sizin deneyip memnun kaldığınız teşekkür ederim şimdiden 💫 💓
Salihabilgi Egemom21 stanley çok iyi sıcak tutuyor. Bende starbucks termos var o da 4 saat e kadar tutuyor
mino01 Egemom21 uygun fiyatlı olsun derseniz penguen marka çok iyi. 24 saat sıcak tutuyor. 24 saat sonunda bile ılık halde. Ama bana sorarsanız e bebekteki termoslara bakın. Almışken ilerde çorba vs katmaya da uygun olanlardan alın. Benim şimdiki aklım olsa öyle yapardım.
yigit2021 Benim bebeğim sadece mama ile besleniyor o yüzden termos elim ayağım ben decathlon Quechua paslanmaz çelik termos aldım 1 litrelik biraz fiyatı yüksek ama aşırı iyi tam 24 saat boyunca sıcak tutuyor
Oznur_0708 Egemom21 ebebeğin kendi markasını kullanıyorum kısa tombik olanı 4 saat tuttum en uzun ve soğutmamıştı ılıktı yol kenarlarından sıcak su alıp ısıtsan daha uzun süre için daha iyi olur