Elifin-annesi Kizima bi takim aldim aşiri buyuk geldi nasil iade edebilirim , ya da maazadan beden degişimi yapilir mi
Denizanasi92 Elifin-annesi mağazadan değişim oluyor iade için numarası var e bebekin onu arayın kargo gelip kapıdan alıyor ben kamera iade etmiştim
Banaannede Elifin-annesi ben iade ettim çok kolay. Ürünün üstündeki iade seçeneğini seçin, ups kargo gelip alıyor 2 gün içinde para hesabınızda. Eğer olmazsa e bebeği arayın iade kodu alın ups kargoyu arayın çağırın gelip alırlar
Serifeeok E bebek kendi sitesinden aldıysanız eğer mağazadan değişim yapabiliyorsunuz ama iadeyi bilmiyorum hiç
Elifin-annesi Alyaaselim Denizanasi92 şimdi whatsaptan yazdim diyor ki size en yakin mng şubesine teslim ediniz
Alyaaselim Elifin-annesi e bebeği arayın onlar sizi iade için yönlendiriyor kargo linki gönderiyolar yada nasıl yapacağınızı söylüyolar. Ücret ödemiyosunuz alıcı ödemeli gönderiliyor. Bana da yanlış ürün gelmisti kargo kapımdan aldı
Alyaaselim Elifin-annesi ben aralökta göndermiştim direk aradığımda müşteri temsilcisi ups kargo üzerinden yönlendirme yapmıştı kapınızdan alacaklar demişti öyle de oldu. Değişmiş olabilir mi bilmiyorum 🤷♀️
Denizanasi92 Alyaaselim Elifin-annesi bende de öyle oldu kapıdan gelip aldı Ups kargo 🤷♀️ Ürüne göre ya da mağduriyete göre mi değişiyor artık bilemedim bana ayıplı ürün gelmişti
Elifin-annesi Alyaaselim ya urunun rengi hoşuma gitmedi çok boyle solgun duruyo iade etsemmi ugraşmaya degermi bilemedim
Alyaaselim Elifin-annesi hoşunuza gitmediyse fiyatı da yüksekse gönderin tabi. Ama 20-30 tl biseyse ben uğraşmazdım. Gerci 20-30 a da ne kaldı ki 🤦♀️😂
Elifin-annesi Alyaaselim indirimdeydi 120 tl den 60 tl duşmuştu aldim , şortlu takim ustu tam alti büyük
Banaannede Elifin-annesi ben de bulamadım WhatsApp tan yazdım bulamadığımı söyledim iade kodu verdiler ups kargoyu aradım çağırdım iade koduyla gönderdm
Alyaaselim Denizanasi92 bana da yanlış ürün göndemrişlerdi mustela losyon istemistim baby me şampuan gelmişti
Denizanasi92 Elifin-annesi evet ben direk kendi kutusuna koydum gönderdim kargo çalışanı yeterli dedi
Banaannede Elifin-annesi kendi kutusunda jelatiniyle ve faturasıyla vermeniz laızm. Ben faturayı bulamadım kabul ettiler ama sizinkini ederler mi bilmiyorum