birmelekannesi2 Arkadaşlar yarın akşama misafirim var yemek olarak etli guvec yapacam, prınc pilavı salata düşünüyorum ekstra ne yapabilirim 😊
Azyef birmelekannesi2 bende bugün alçıyım mısafır kerevız salatası paçanca fırında yapcam sıcak olsun dıye ıclı köfte kızartacam anam sağolsun onuda yesıl salaya tatlıda şıllık yaptım en kolayından
marscicegi birmelekannesi2 güzel olur az önce bende yaptım tarator 🥴fellah köftesi yaptım sarma var, taş kebabı pilav ezogelin çorba, Kıbrıs tatlısı güllaç var, ben çeşitli ama az az yaptım 😊
benbirkekmiyim birmelekannesi2 havuç tarator olur , pancarı haşlayıp rendeleyip süzme yoğurtla karıştırabilirsiniz, kereviz yeşil elma ceviz süzme yoğurtla karıştırabilirsiniz
Liyosunannesi birmelekannesi2 bence bi çorba, bi yogurtlu meze, arkasındanda şerbetli bi tatlı yeterli gibi ☺️
Pamuk_bebegim42 birmelekannesi2 Sarma börek ara sıcak olabilir havuç tarator salata sulu bi yemek de olsun derseniz yeşil fasulye güzel olur
birmelekannesi2 Pamuk_bebegim42 sarma börek de olabilir canım bununda yapayım Bn cok sagol 🥰 etli guvecı ben evde kndım patlıcan patates sogan biber domates dogru yorum gıvece yerlestırıyorum az salca bıde etiyle sonra yakındaki fırına gönderiyorum canım orda pişiyor cokta guzrl oluyor
birmelekannesi2 marscicegi fellah köftesi aklımdan gecıyor ama bugune kadar hıc denemedim yemedim de tadı nası guzel oluyor mu canım
Minisin_annesi birmelekannesi2 sabitlenmiş post var iftar menüleri yazıyor çeşit çeşit bakabilirsin 🤗
denizyildizi__ birmelekannesi2 ayy menü harika , çeyizime güveç almıştım hiç kullanmadım , annem çok güzel et yemeği yapardı hep . Siz nasıl yapıyorsunuz , birgün bende denemek istiyorum
birmelekannesi2 denizyildizi__ Bn evde patates patlıcan biber soğan domatesi dogru yorum canım yerlestırıyorum guvece az bısey salca bıde eti koyuyorum yakındaki fırına gönderiyorum orda pişiyor 😊
birmelekannesi2 28minikdnym galıba yaprak sarması birde Havuc tarator yapacam canım ama tatlıda karar veremedim 😊