Zehranrpnr 2735 Tahin pekmez tahin helvası hoşaf kuru üzüm kuru börülce Bol su humana still tea Rezene dereotu bulgur dereotu bol tüketin
Annakarenina_19 2735 canım tahin helvası ye kesinlikle. Bir de bestlak damla var ben doğumdan beri onu kullanıyorum suyuna katarak. öneririm Gelmese de bebeğini emzir sık sık o zaman da uyarı gidiyor ve artacaktır
buki35 2735 deme öyle olumsuz düşünme..33haftalık doğurdum oğlumu 4nisanda şuan halen küvezde ben evdeyim nezaman prematüre arastırması yapsam üzüntüden sütüm azaldı..olumlu ol evladını bol bol emzir..bol su bol hoşaf tahin pekmez tarçın humananın çayı süt ebebek promaltlarından şuan gün aşırı süt götürüyom yabruma yetiyorda artıyor bile..kendini üzme gülüm..olumlu düşün..bakımını arttır..🙏niyet önemli🤗
Zehranrpnr 2735 stres yapmayın Allahın izniyle düzelir bide uyku cok önemli bi ara benimde azalmıştı üzüntüden sonra çok şükür toparlandım
Egessmom Günlük sıcak duş ya da sıcak bezle göğüslerini ovala. beslak damla kullanıyorum +günde 1 bardak rezene çayı ve boool suu 🥳 süt damarları sırttan geçiyor diye okumuştum o bölgelere de masaj şeklinde yapmak iyiymiş🍃
buki35 2735 düzelcek tabi iyi düşün ılık ılık duş al o da çok faydalı annanem süt gelmezse kuru börülceyi haşlayıp tülbentle ılık kompres yapıncada süt gelir derdi onu da dene ne kaybedersin..emzir kuzum bol bol..bebim oğlanda gelcek işallah beni bi emse gelivercek yabrum da daha cok küçük…
Elisa34 2735 ben kendimden yola çıkim bebe bisküvisi kuru incir hurma kuru kayısı. Bol su sıcak corbalar tavuklu gaz yapmayan ben bunları tükketiğimde göğsüme sızlama giriyo inşallah sizde faydasını gorursunuz