senbanabaksana Selam güzel anneler bebeğim i bugün yarın ek gıdaya geçirmek istiyorum ama ilk etapta neyi ne kadar veriyim deneyimlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum
Nest senbanabaksana merhaba 🥰 ilk başta sebze ve yoğurtla başlarsanız daha iyi olur. Patates havuç kabak gibi sebzelerle başlayabilirsiniz. Her birini en az 3 gün denemeniz gerekiyor alerji açısından bu yüzden hepsini tek tek deneyin. 3 gün patates bitince 3 gün havuç gibi.. Sebze ve yoğurt bitince meyvelere başlayabilirsiniz. Kolay gelsin 😌
ttugceymenn senbanabaksana Patates, Havuç, Kabak, Balkabağı, Yoğurt, Elma, Armut, Muz, Avakado Benim listem bu şekilde ilk gün 1 çay kaşığı 2 gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 Yemek kaşığı Bu Arada 6 Aylık olmuşsa Bunlara Pırasa ile Brokoli de Ekleyebilirsiniz :)
senbanabaksana Nest teşekkür ederim bu süreç beni biraz korkutuyor açıkçası püre bebeğe dokunmaz mi peki
senbanabaksana ttugceymenn hmmm bugün bir cay kaşığı patates püresi yarın bir tatlı kaşığı doğru mu anladım peki bugünden artan patatesi yarın kullanabilir miyim
ttugceymenn senbanabaksana Evet bu şekilde hayır kullanmayın 2 saat içinde tüketilmesi en sağlıklı olanı
Nest senbanabaksana hayır zararı olmaz. Ama zamanla pütürleştirin naçizane tavsiyem. Çiğneme kabiliyetinin oluşabilmesi için. Sonra herşeyi yer inşallah 🙏