Kuzeymiram Kizlar lastikli halı örtüsü kullanip menun kalan varmi , takınca halisi kenarlandan katlanmayan , yıkaninca mahfolnayan varsa önerinizi yada linkinizi alirim 🥰
Almondeyed Kuzeymiram ben bugün halı ortusj almaya gittim halı olculerim çok arada yni net değil o yüzden yapışan süngerli örtü aldım ya birazdan sercem bakalim
Badehandeyldz Kuzeymiram bende bi sayfadan felan alan varsa talibim çünkü halılarım beyaz malum yıkamaya verecek gelince hemen sermek istiyorum
Beren-2020 Kuzeymiram ben trendyoldan almıştım çok hoş ama illaki halı gibi kalıp şeklinde durmuyor hafif kayıyor
Kuzeymiram Badehandeyldz benimkide beyaz renkte ve haliciya verdim ustunede ortu olursa mis olur valla
Almondeyed _atesbocegi_ lastiksiz am altında ince bir sünger var halıya yapışıyor. Dijital baskı olduğu için de halı gibi görünüyor
Almondeyed Nurtalib https://imgyukle.com/i/RCbj7n Dipnot: kendim sermek zorund kaldım o yüzden tam yerlestiremedim ozenmedim yani ama kaymiyor halıdan yapışıyor
Nurtalib Almondeyed sagol canm tesekkur ederim bende bunlardan alayim ozel mi diktirdin benim hali 9 metre olunca pek bulamıyorum