MathildaMomy Merhaba bebeğim 2 aylık saçındaki konaklar için denenmiş çözüm önerileriniz var mı? Kalıcı olarak geçirebilmek için.
SeninAnnenBirMelektiYavrm MathildaMomy zeytinyağı sürüp 10 dk bekletin. Bebek fırçasıyla önden arkaya dogru yani saçlarının çıkış yönünün tersine tarayın hepsi çikana kadar tekrarlayın. Daha sonra banyo yaptırın. Eğer kaldıysa bir kaç gün sonra tekrar yapın
shawty MathildaMomy banyodan önce zeytinyağı sürdüm 10 dk beklettim sonra duşta saçlarının çıktığı yönün tersine taradım toplam 3 banyoda gitti konaklar ☺️
Minik12_3 MathildaMomy her iki çocuğumda da hep oluyordu banyodan 15 20 dk önce güzelce zeytinyağla sonra banyoya koyduğum zaman Saçlarını geriden tara Bastirmadan Hafif bir şekilde tertemiz oluyor. Sadece zeytinyağıyla gitmez tarakla geriye doğru taramaniz gerekiyor
1kursarereninannesi Bebek yagi kuzum bebek yagini sur yumusasin tara benim oglumda 3 aylikolucak ondada var ama ben biraz daha beklicem
MathildaMomy 1kursarereninannesi onu bir kere yaptım yine çıkıyor ama devamlı sıksık yapmak gerek sanırım.
egeninanns MathildaMomy asitsizleri var ama evdekini asitsize çevirmek isterseniz benmarin usulü ısıtın içiine 1 dilim ekmek atıp 1 gece bekletin asidi çeker . Ben sürekli bu şekilde yapıp sakladım
CansuSivrioglu MathildaMomy canım ben mustela nın Konak şampuanını kullandım köpük şeklinde olan hemen de geçirdi , tavsiye ederim
CansuSivrioglu CansuSivrioglu MathildaMomy https://ty.gl/fi0i04stlg bu linktende bulabilirsin hemen geçiyor ve zararsız bitkisel zaten
Nazoo_00 Ben konak taragi kullandım hemen geçti. Sadece yağla gecmemisti. Hindistan cevizi yağı sürüp 2 saat beklettim, tarakla taradim, sac cikis yönünün tersine. Tümünü aldi
Ebubekirinannesi16 MathildaMomy bebe vazelini sür yumuşasın tara benimde oğlum aynı vazelinle kurtardım
MathildaMomy Aslında sorun hangi tarak bende at kılı fırçası vardı yağ olursa arıtamam dedim tarağı. bide çok yumusak, demek konak tarağı diye birsey var eczaneler de satılır heralde.
Nazoo_00 MathildaMomy trendyoldan almıştım ben babyjemin 25 tl fiyati var. Minicik ama boyundan büyük etkisi 🤭
goktugmehmettt MathildaMomy zeytinyağı dahada besliyo canım en iyisi musteşanın konak şampuanı var onu al en garanti