Melike_nehir Hanımlar hoşgeldin bebek paketini nereye başvuru yapıp aldınız benim bebeğim 1 aylık oldu verirlermi kaç aya kadar veriliyo bi bilginiz varmı acaba
Rumeysa28 Melike_nehir biz biyere başvurmadık belediye hayırlı olsun diye aradı eğer evde isek paket getireceklerini söylediler bizde evde olmadığımızı söyledik belediyeden kendimiz aldık koliyi içinde battaniye emzik ateş ölçer sabun hastane çıkışı aşı defteri felan vardı belediyeyi ara söyle verirler
Lynn Melike_nehir bebeğim 2.5 aylıkken belediye yolladı bana. Herhangi bi yere başvurmadım. Belediyeniz yollar size de. Ama biraz geç yollar.
Selin1234 Melike_nehir ben istanbul da yaşıyorum 150 beyaz masayı aradım onlar yönlendirdiler beşik, kıyafetler,biberon, oksizinc pişik kremi tırnak makası 9 tane bez numara numara patik ağız silme mendili ben doğum yapmadan geldi
Melike_nehir Rumeysa28 geçen sene benim yeğenim doğdu bu sene dağıtım yapmıyolarmış kendimiz gidip alıyomuşuz da biri diyo sosyal yardım merkezine gitcen diğeri belediyeye gitceksiniz diyolar dün sosyal yardıma vardık burda olmuyo belediyeye gidin dediler benim eşim de biraz sinirli ondan gitmedi eve getirdi koydu bizi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Melike_nehir Lynn ben aradım belediyeyi de bu sene dağıtım yapılmıyo kendiniz gelip alcaksınız dediler eşim de gitmiyo gerek yok diye😅🤦🏻♀️ Sosyal yardıma gidiliyo sanmıştık ordan değilmiş bidaha uğraşası gelmedi
MinnakPanda Selin1234 Ay çok iyiymiş. İlk kez duyuyorum. Hersehirde varmı. Biz 4 aylık olduk verirlermi
Selin1234 MinnakPanda diz arayin şansınız deneyin beşik istanbul içi gecerliymis sadece Ankarada puset veriyorlar
Melike_nehir theAna az önce aradım belediyeyi pazartesi gel verelim dediler neler verildiğini yazarım buraya isterseseniz
Melike_nehir Elifin-annesi yok doğduğunda doğum belgesi veya kimlikle başvuru yapıyosun yeğeniminkini hastanede doğum yaptığında form doldurmuşlar 15 güne getirdiler eve biz belediyeden kimlikle alcaz pazartesi günü
Elifin-annesi Melike_nehir ilki ozelde dogdu galiba bu devlet hastanesinde doğum yapanlar için şuan da 33 haftalik hamileyim keşke doguma kadar verseler aslında