Yekta42 Benim paşam 12 kilo 80 cm doktor ideal dedi ama sanki boyu az kısa gibi geldi ? Sizinkiler ne durumda
Denizmelisa Yekta42 bunu bilinçli sorduğunuza inanıyorum. Milletin 20-24 aylık bebekleri 12 kilo! Hava basmayın bence.
Yekta42 Denizmelisa ne alakası var be ? Ben kilo mu diyorum ? Boydan bahsediyorum yaran mı var ne alaka
Ozge_AyazEfee Yekta42 bence boyu çok kısa kalmış aylıklarına göre, kilosu da az. Sütünüz hiç yaramamış galiba
Minikom_35 Yekta42 buraya yazacağına gogle baksaydın o sana söylerdi 😂niye dalga geçiyosun insanlarla benim kızım 8 aylık ama sen böyle sorunca merak edip baktım googledN senin bebeğinin kilosu da boyu da üst sınır diye nette yazıyo ne tesadüfse aynı rakamlar 80 cm ve 12 kilo
Yekta42 Minikom_35 😂😂 bu ne şimdi yalan mı söyledim ben burada 😂😂 googleye bakmadım bile . Buradaki bebekleri merak ettim daha uzunu da olabilir daha kısasıda
Duyguerdemmmm Yekta42 benimki tam bir yaşında 90 cm 14.5 kiloydu ilerinin ilerisinde 🤣🤣🤣 bebekler iri zayıf yada kısa uzun olabilirler bunlara çok takılmayın bilişsel zekasına bakın tepkilerine bakın algısın bakın saglıgına bakın beslenmesine bakın ne bilim işte boy kilo çokta önemli degil diye düşünüyorum zaten çocuk hareketlenince o kilo gidiyor 😉😉
Ozge_AyazEfee Yekta42 yaaa evet. Gerçekten bak. Oğlum 17 aylıkken 9445 gr Dı. Ciddiyim 🤗 peki şimdi tekrar düşün paşanın kilosu iyi mi değil mi
Yekta42 Ozge_AyazEfee iyi de hanfendi burada taşlanmama ne gerek var . Herkesin üzerime yürümesine hava yapıyorsun demeye ? Kilo iyi birşey mi soruyorum size ? Hala Doğum kilosu vermek ile uğraşıyorum kilonun havasını kim bassın ki ben basayım ? Boyu da aşırı uzun değil normal sınırında . Çocuk iri olunca boyu belli olmuyor . Bana kısa gibi geliyor demesine getirdim ama herkes üzerime yürüdü anlam veremedim herkes kiloya takmıs
Ozge_AyazEfee Yekta42 doktorunuz ideal demiş. Daha ne? Ne gerek var yavrunuzu başka bebelerle kıyaslamaya? Bu sizi daha mutlu etmez, inanın. Her bebeğin gelişimi farklıdır, genetik, beslenme, doğum ölçümleri vs vs. Siz sadece doktorunuza güvenin. Sağlıklı günler