Murvetbartu Kızlar dün kuaföre ombre yaptırdım ama resmen turuncu oldu saçım mor şampuan falanla da düzelmedi acil yardım edin
Asellzey Murvetbartu kuaföre düzeltmesini işte kuzum.sikayet vara yaz anında dönüp yalvariyorlar. Bir kere saçlarım yandı ombre yüzünden heryere şikayet ettim neler teklif ettiler ücretsiz ama bir daha güvenemedim gitmedim oraya.saclarimi kısacık kestirip kaynak saç taktım
gizemozdemir90 Murvetbartu komple koyuya boyamasini isteyin bence. Yada baska kuafore gidin, demekki iyi bir kuafor degilmis
barlassmoom Murvetbartu korkmayın, 10 dakikada cilayla halledilir başka bi kuaföre gidin izmirdeymişsiniz, maddi durumunuz iyiyse soner saç tasarıma gidebilirsiniz, emrah bey var o çok yeteneklidir. mahalle arasındaki kuaförlerle aynı fiyat zaten artık
Murvetbartu barlassmoom şehir dışındayım annem bakarken bebeğe gideyim dedim gitmez olaydım🙈 İzmir’de de ne ara vakit bulup giderim artım bilmiyorum eşimle dönüşümlü bakıyoruz bebeğimize
barlassmoom Murvetbartu o zaman nevacolor 8.1 ve 9.1 saç boyasına bir kapak kadar oksidan , igora 0.22 boyadan bir fındık tanesi kadar koyun içine de ılık su ekleyip sıvı bi karışım elde edin. onu saçınıza sürün 20 ile 40 dakika arası bekleyin. kontrol edersiniz durumunu. küllü bi renk elde edeceksiniz :)
Murvetbartu barlassmoom çok teşekkür ederim süpersiniz boyaların tamamı ama oksidin bir kapak değil mi