Alyabebekkk Merhaba bebeğimin burnunu sürekli temizleme e rağmen 2 saatte 1 tıkanıyor yeşil yeşil balgam gibi sümükler çıkıyor
Caglarass Alyabebekkk 2 saatte bir değil de günlük temizliyorum ikidir oğlumunda yeşil bende araştırıyorum üstte kalsın
ofkelisirin Alyabebekkk sarı yeşil akıntı sinüzit derler sıvı mukus değilse doktora götürün enfeksiyon da olablir
Rose-leaf Çok çektim ben tıkanıklıktan aman Allahım her gece kabus zaten kolik bir kız bide burun tıkanıyordu serum fizyolojik sık sonra çek en sonunda nebulizatör aldık o iyi geldi buhar makinesi de açıyorduk 3.aya girince düzeldi burun 2 ay çektim
Rose-leaf Alyabebekkk evet her gece hava veriyordum açılmıyordu aslında açılıyor ama 1 saat içinde yine tıkanıyordu Allah yardımcın olsun umarım benim gibi ağır geçirmezsin cocuk zaten uyumuyor kolik tam yatıyor hoop burun tıkalı aç et derken yatır tekrar yatmaz yatar yine tıkanır resmen kısır döngüye girmiştik kendiliğinden geçti şükür ama en iyi gelen şey nebulizatör oldu
Alyabebekkk Rose-leaf aynı durumdayım canım uyuyarak yiyor onu yedirmeye çalış çok gazlı bir bebek ve zor çıkarıyor 1 saat onu çıkarmaya çalış altını değiş derken bidaha yemek saati geliyor yemekten önce açıyorum yedikten sonra yine burnu tıkanıyor bende kısır bi döngüdeyim Rabbim yardımcımız olsun ne yapacağımı şaşırdım
Rose-leaf Alyabebekkk inşallah bizim gibi uzun sürmesin çabucak geçsin rabbim şifa versin evlatlarımıza..