Palestinianbride gozdem Yenidoğan'da ıslak mendil kullanmadım kızım 7 buçuk aylık hala ıslak mendil kullanmıyorum tavsiye etmem alt temizleme pamukları var bebek temizleme pamuğu diye geçiyor sanırım onlardan alıp ıslatıp silerek kullanabilirsiniz
Aliasaf2019 gozdem Ben baby me bebek temizleme pamugu kullanıyorum ama dısarı çıkınca baby me yenidogan ıslak mendilini ya da unı baby yenidoğan olanı kullanıyorum ikisinden de memnunum 😊
EmelGB gozdem Islak pamuk havlu olanları tercih etmen yeterli .Unibaby ,dalin ,sleepy bambu serisi yenidoğan 🌿.Alırken toplu al birde tekli çok fazla paraya denk geliyor ☀️
Denizimmm En iyisini bilemem ama doğduğundan beri baby me kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Diğerlerine göre üstelik saha hesaplı
MelisaCeyhun Palestinianbride aynen , en güzeli. Sadece dışarda ıslak mendil kullanıyorum bende 🙋🏼♀️
Annesii gozdem en iyisini bilmiyorum ama hastanede hipp mavi paket kullanılıuordı bende onu kullandım kokusuz
Cnsln Baby me yenidoğan, uni baby yenidoğan, Water wipes, mustela, sleepy natural, dalin yenidoğan en kimyasalsız parfümsüz olanlardan ben prima pure kullanıyorum onuda zararlı kimyasal yok diye almıştım
EzgiDuru gozdem sleepy saf sulu olani kullanmistim. Birde carrefour un var yenidogan icin icinde sadece potasyum sorbat var o da ictigimiz sodalarda vs de olan zararsiz bir madde. Sonrasinda sleepy in diger mendilleri i kullandim cok yumusak paddlers falan da denedim ama sleepy cok daha guzel doku olarak
Eftal En guzeli temizleme pamuğu. Cok farkli bez degistirdik denedik ona ragmen bir kere bile pisik olmadi Disardayken mecbur kalip sleppy yenidogan islak mendil kullanmıştim aksamina pisik olmuştu oglusum. Bir daha islak mendil surmedim. Temizleme pamugu islatip onu kullanıyorum
Hannah gozdem ben kağıt havlu zeytinyağı ve suyla kendim yapıyorum hiç pişik yaşamadık hem de çok hesaplı tavsiye ederim