Deletedmom00881 MSM58- tam pişmeli ve sadece sarısını yemeli canım, 8. Aydan itibaren tamamını verebilirsin..
Yildiz_07 MSM58- tam pişmiş olmalı yumurta sarısını vericeksin ilk 4de birini ver çok az miktarda gün gün arttırarak ilerle yaklaşık 1 hafta sonunda tam sarısını yiyebiliyorlarmış ama benim kızım daha 1 tanesini bitiremiyor 😆
DerinTuana Deletedmom00881 10 bucuk aylık oldu hala beyazından vermeye cesaret edemıyorum.Baslasam mı acaba bende biraz biraz vermeye
MSM58- Yildiz_07 Deletedmom00881 Alya3361 Birkullanici Yildiz_07 Neden sağdece sarı beyazı da değil acaba
Deletedmom00881 Alya3361 ben direk sarının tamamını verdim 3 gün valla, çünkü yarısını verdim ağladı 🤣🤣
Deletedmom00881 MSM58- canım 8 veya 10 aydan önce bebeklere yumurtanın beyazı verilmemelidir çünkü en alerjik besinler arasında yer alıyor
Yildiz_07 MSM58- yumurtanın beyazı alerjen olduğu için öncelikle sarısını yediriyoruz beyazı 1 yaşına yakın veriliyor yanlış hatırlamıyorsam
Elifkskl MSM58- haşlayın iyice 4/1 vereceksin sonra ki gün yarım sonra tam vere bilirsin. Ben su ile açıyorum kıvamını yutamaz boğazına yapışır diye.
mamanveutdormir MSM58- ben verdim vücudu kızardı doktoruna söyledim kızdı 😂 6 ay küçük 9 ayı beklemen gerekiyor diye. biraz daha beklemeni tavsiye ederm
MSM58- mamanveutdormir şimdi öğrendim ya az kalsın veriyordum valla dedim bir bakım yine msjlara öyle diye iyiki bakmisim😅