Umuttttt Dayanamıyorum artık hiç birden yemiyor tahlil de kansız çıktı ne yapacam bilmiyorum artık biri akıl versin bana neolur ya
alvisinannesi Umuttttt bizde 1 yaşına girdik bizdede aynı 😕 emdirme bi kaç saat dedi doktor yer mutlaka dedi inat ediyor yine yemiyor 😔
Umuttttt Makaron_88 inanın sabah yerse yatana kadar yemek istemiyor emmeyi bıraktı zaten aç be aç bekliyor
Umuttttt alvisinannesi hiç fayda etmiyor ilk kaşığı alıyor bi daha yatana kadar ağzını açmıyor ne yapacağımı şaşırdım güçden düşecek diye korkuyorum memeyi bıraktı zaten en azından emse karnı doyuyor derim ama yok 😩
Umuttttt Tosbikkkk zaten kan damlası kullanıyordu arttırın dedi bi çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi vermeye başladım ağzına pütürlü bişey gelince çıkarıyor hemen et falan yediremiyorım hiç
alvisinannesi Umuttttt bana vuruyor bağırıyor ananesinden yiyor ama bana karşı sıkıntısı var özellikle 😕 sabahları eline peynir yumurta veriyorum yiyor ama ben verdiğim zaman fırlatıp atıyor ama akşam öğlen iştah yok yoğurt yiyor sadece 😕
Egehan123 Umuttttt ya aynı durumdayım hiçbirşey yedremiyorum öncedende iştahsızdı tamam ama bu kadar değil porsiyonlar küçüktü en azından kahvaltıyı güzel yapardı muz bile istemiyor anlamıyorum bizde 1 yaş
madrefelice Eskidende mi yemiyorsa beslenme alışkanlığınızda bir sıkıntı vardır pütürlü gıdaya alıştırmamanız hep birlikte sofraya oturmamanız vs uzun ve zor bir süreçle düzeltebilirsiniz ama önceden yiyor bu aralar yemiyorsa geçicidir
Umuttttt madrefelice yiyordu çok da güzel di ama bu son 1 hafta dır böyle kilosu da düşmüş bu yüzden insallh geçicidir artık özenerek yaptığım yemekleri dökmekten sıkıldım
bencorapkadiniyim Benm kizim yemedi şuan kahvaltı veriyor um geri çıkartıyor, kaşık mama verdim onu da çıkarttı en son iki tane danino verdim aç kalmamaktan iyidir dedim iki tane yedi Allah’ım yaa.