Deryasami150819 Dila97 C.Ü hastanesi Çocuk Cerrahisi bi doktor vardı. Ona çok jyi diyorlar. Sünnet yapıyor yani. Eger gitmek isterseniz. Sizin için bilgi alabilirim. Bnde universite çalışıyorum ama suan izindeyim. 😁😁😀🤍💎
Frhnylmz Dila97 canım benim kızım var sünnet için gitmedim bağırsak için gitmiştim ama Medicana da Mahmut Aluc var asıl alanı sünnet. Çok beğendim ilgisi ve bilgisi müthiş
Dila97 Frhnylmz tesekkur ederimm canimmm ben bi fiyat bilgisi falan da ogreniyim cevremde bi kac kisi de soyledi ama tecrubeli anne vardir diye yazdim buraya
Dila97 bhrbhrrrr memnun kaldinizmi doktordan bide ne kadarlikdi cocugunuz benimkisi 7 aylik daha fazla hareketlenmeden yaptrmak istyoruz
bhrbhrrrr Dila97 benimki 2 ay 10 günlükken yaptırdım. Çok mennun kaldım doktor baya ilgilendi çok şükür sıkıntısız atlattık
Dila97 bhrbhrrrr baya uygun mus yaa bize de baska biri onerdi 1000 dedi ama gittik 1500 dedi siz yenimi yaptrdiniz
Dila97 Deryasami150819 canimm valla super olurdu ama bayadri arastyorum o olmasin bu olsun bu olmasin o olsun esime gina geldi 🤣 en son omer katiye kararlastrdik keske erken yazmis olsaydin onada bakardim bi🧐