Nazlicann1993 Merhaba arkadaşlar 15 aylık bebeğimin ağzı pamukçuk doldu sağlık ocağına götrdüm antibiyotik verdi karbonatlı suyla sil dedi ama bu uygulamalardan sonra pamukçuk arttı sanki başka ne yapabilirim iştahı gitti yemekte yemiyor :(
amansallagitsin Nazlicann1993 oncelikle kusmasi varmi bebeginizin kusmasi varsa bazen beyaz die pamukcukla karistiriliyor antibiyotikle gecmes mikostatin almaniz gerekir ama suan icin net ogrenin gazli sargi bezi ile ilik suda islatim dilink etrfni temzleyin temizledikce gidiyorsa pamukcuk degildir
amansallagitsin Nazlicann1993 o zamam mikostatin alin gazli sargi bezine 4 5 damla damlatin eline dolayin guzelce temizleyin pamukcuk aci hissi verdiginden istahsizlikta meme reddide yapar ve meme ucunuzuda her gun temizleyin emdigi icin surekli tekrarlar gecmez
amansallagitsin Nazlicann1993 sizinkisi baya ilerlemis hemen mikostatine baslayin doktorunuz size mikostatin yazmadi mi nasil kullanilacagini soylemedi mi
amansallagitsin Nazlicann1993 o iyi gelmemis siz mikostatin alin guzelce cakalayin ilaci sonra gazli sargi bezini isaret parmaginiza ince tabaka olarak dolayin uzerine 4 5 damla ilac damlatin agzini silin sonra degistirin bezi tekrar ayni islemle ic yanak ust damak filan silin guzelce
Nazlicann1993 amansallagitsin bu ilaç zarar vermez dimi yine de doktora mesaj atayım mı kullanayım mi diye
amansallagitsin Nazlicann1993 vermez tedavide kullanilan ilac bu cunku tabi mesaj attin bilgi verin her zaman doktorunuza danisarak sorun belki o damla sayisini artirir bilemem ama diyin yara olmus kanamis die
Nazlicann1993 amansallagitsin söyledim Allah razı olsun sizden sayenizde bu damlayla tanıştım biraz rahatladı inşallah birkac güne düzelir çok teşekkür ederim
Banuka Nazlicann1993 geçti mi beyazlıklar?Benim kızımda da var doktor mikostatini içirerek kullan dedi 5 gün öyle kullandım sonra bıraktım kusturmaya başlamıştı çünkü.Şimdi dilinde var hala karbonatla temizlemeye korkuyorum tahriş ederim diye
amansallagitsin Nazlicann1993 rica ederim ne demek ama dedigim gibi sizinde gogus ucunuzu kahverengi alani iyice temizleyin ki tekrarlamasin gecmis olsun en kisa surede gecer insAllah
amansallagitsin Banuka icirilmez yanlis bilgi kucucuk bebege ne icirilmesi yukarida anllatim dedigim sekilde uygulayin sizde gecer onemli olan duzenli kullanmak ii temizlemek