Poyrazin_annesii Bebegım sünnet oldu fakat ben bu kremlerı nezaman sürmeyı bırakıcam acaba hc bı bılgım yok 😔
Ahmisin_annesiii Poyrazin_annesii merhaba canım doktordan doktora değişiyordur belki ama ben doktorumuzla sürekli iletişim halindeyim 21.günümüzde bırakacağız kremleri bugün 19.gün tamamen iyileşti sayılır
Yarennnnnaltnbsk Bende doktora sormayı unutmuştum o yüzden 1 hafta boyunca sürekli sürdüm zaten 4. Gün iyileşmeye başladı hafiften 1 hafta sonrada kantaron yağı sürdüm o şekilde de dikişleri düştü tamamen geçti çok şükür
Poyrazin_annesii Yarennnnnaltnbsk İyileştiğini nasıl anlıyoruz acaba benim oğlumun şişlikleri hafif inmeye başladı
Poyrazin_annesii Bizim bugün dördüncü gün oldu krem sürüyorum kalpol şurup veriyorum bir de bizim doktorumuz papatya suyu ve kantaron yağı verdi her bez değiştirmemde kullan dedi
Yarennnnnaltnbsk Poyrazin_annesii ucunun o kan gibi görüntüsü gidiyor daha çok ten rengi mor renk gibi renge dönüyor ve dikişler düşmeye başlıyor
Sim25 Sünnet olduktan 10 gün sonra kontrolümüz vardı. Kontrolden sonra doktorumuz artık kremleri kesebilirsiniz dedi. 10 gün kullandıktan bolca cunku primaya yapışmasından korkuyordum
Poyrazin_annesii Sim25 pekı 10 gun snra altını nasıl temızledınız. Islak mendıl kullandınız mı. Kullandıysanız pipisine sürdunuz mu
tarihcianne61 Poyrazin_annesii bende 1 hafta krem kullandım pansuman yaptım. Şu an 1 ay olmuş olacak hala pipisine hassas davranıyorum iyileşmesine rağmen ıslak mendil sürmüyorum. Kafamda tamamen iyileştiğini kabul edince sürebilicem galiba.
tarihcianne61 Poyrazin_annesii Poposunu pipisinin kenarlarlarını siliyorum tam ucunu yani sünnet olduğu yeri silmiyorum. Şu an içim el vermiyor.
Ceren_301121 Poyrazin_annesii biz kremi 2 gün kullandık canım klipsliydi ama klips çıkınca 10 gün kantaron yağı sürdük şükür geçti sorunsuz geçmiş olsun 😊
Bugram_5 Poyrazin_annesii kuzum krem bitene kadar geriye doğru yaparak kremi sür demişti doktor bana zaten o arada dikişlerde düşüyor 🙏🌸çok geçmiş olsun küçük erkek 🧿
Deletedmom5455451 Sünnet yaptırdığınız doktoru arayıp sorsanız herkesin deneyimi farklıdır benim iki farklı ktem vardi biri iki gün diğerleri bir hafta kullandım yanlış bilgi almayın burdan
Poyrazin_annesii Deletedmom5455451 aradım sordum iyileşene kadar kullan dedı. Ama ıyılesıp oyılesmedıgını nasıl anlıcam kı
Deletedmom5455451 Poyrazin_annesii tamamen temizlenip kızarıklık gidene kadarbiz whatsapp dan resimler yollardık doktora