Anneyimmmbeen gecmis olsun oncelikle daha ufak 4 bucuk aylik bebeginiz simdi ben kendi oykumu anlatayim belki kafanizdaki suphe kalkar benim bebegim suan 5 bucuk aylik dogdugu gunden beri kusmalari cok ama cok olurdu doktor kilo alimini etkilemiyorsa hc brsy yapmamiza gerek yok diyordu test filan asla yapmadilar cnku ufak dogru sonuc kesinlikle vermiyor demisti aradan zaman gecti 3 ay 4 aylikken fiskirarak kusmasi oldu gine test yapmadilar kilo alimi dusmedi bizde ama soyle bi durum oldu gozu sisti bi tarafi doktorum hemen sut ve sut urunleri kes kuruyemis filn baharat domatea yeme dedi ben 3 ayliktan beri diyetteyim arada deniyorum gecmis mi die bazi seyler dokunmiyor bazilari dokunuyor fiskirarak kusuyor ondan sonra yemedim diyete devam dedi suan 5 bucuk hala test yapmiyorlr dogru snc vermez benm arkadasim 6 bucuk aylik sut urunlerine alerjisi var teste alerji yok die cikti siz dusunun.. tavsiyem o gun ne yediyseniz onu yemeyin takip edin birde enfeksiyonda kusma yapar enfeksiyon degerinede baktirin mutlaka kandan ve idrarden onlar temiz ise diyet yapin sizde