BsO Ybb kullanmak istiyorum . Kullanan var mı? Nerden temin ettiniz Trendyol da pek memnun kalınmamış nerden alıcam bilmiyorum ne önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum ☺️
Hsrtgndz BsO ben Zeynep hanımdan alıyorum herşeyimi de ondan alırım çok uygun fiyatlara veriyorlar ve klaiteleri çok güzel başka marka denedim başkasından aldım berbattı Parana yandım çok pişman oldum bilgin yerden sasmiycaksin @yundonybb olması lazım sayfa ismi
Ebruea BsO yundonybb Zeynep hanım bu konuda çok ilgili ve aşırı tatlı bir bayan bir de naturalbebestore çok fazla desen seçeneği var ve ben sipariş ettiğimde yakın ilçelerde oturuyorduk İstanbulda. paketi bir yakınıyla göndermişti aynı gün
BsO Mihriballimm şu an zaten tuvalete yapıyoruz 6 aylığız 4. Aydan beri tuvalete yapıyoruz herhangi bir zorluğu yok sadece bez olarak ya artık ybb ye geçmeyi düşünüyorum
BalBademmmmmm BsO Nasıl anlıyorsunuz acaba tuvaletinin geldiğini? Benim kızım 4 aylık, ben anlamıyorum ne çiş, ne kaka yaptığı anı. 🤭
BsO BalBademmmmmm ilk başta bende anlamıyordum 1 2 hafta falan sürekli altını açıp açıp baktım ne zaman yapıyor yaparken ne yapıyor diye şimdi saat olarak falan bayağı oturdu zaten zamanla alıştım ama hiç zor olmadı çok zor olur diye düşünüyordum bende
BsO DefneRana3881 sonuçta kaçtığı oluyor kasları tam çalışmadığı için tuvaleti geldiğinde tutamıyor sonuçta
BsO DefneRana3881 gece bağlıyorum tabi ki çünkü uykusunda anlayamam bebekte uyanınca tuvalete tutup ıykusunu açmak istemem. Tuvalete alıştığı için artık kendi tepki veriyor çişi gelince mızırdanıyor rahatsızlık ifadesi oluşturuyor kakası gelince ıkınır gibi yapıyor