Enesinannesi1 Kızlar merhaba yeni eve taşındım eski eşyalarımı attık yeni esya aldim ama evimde böyle sanki tahta kokusu gibi bi koku var havalandirdimda gitmedi bu koku acaba nasıl geçer bi fikriniz varmi?
Rumeysa28 Enesinannesi1 yeni eşya olduğu için kokar normal yani 😄😄😄😄 5 senelik gelinim 1 2 gün annemlerde kalıp geleyim o mobilya kokusu benimde burnuma gelir 😄😄
Bebegimicin1 Enesinannesi1 yeni eşya kokusu malesef hemn geçmiyor cnım gitmesi için bol bol ev havalandırmak havalandıracağın zaöan bebeği başka odayı götür 2_3 saat havalandırddıktan sonra başka odayayı havalandır havaalandıracağın pdanın kapısı kapalı olsun bebrk olması bişi olmaz allahın izniyle
Mylifemylife Tahta kokusu değilde ilk halıları aldığım zaman topak topak yün oluyordu her tarafımız. Yıkamaya bile verdim geçmedi. Bir sene oldu daha yeni geçti 😂
Bal_bebegim Enesinannesi1 sirkeli karbonatlı su ile silip birkaç gün bütün kapaklar acık olsun ve tüm evi açın anca o sekilde cıkıyor koku. Bebekten dolayı dönüşümlü açık tutabilirsin.