fatima NimetSacal hayır bol bol d vitamini işte ne güzel ☺️ imkanın varsa soy, koy tabii 12.00-14.00 arasında değil...
Zuzuuu NimetSacal Günde iki sefer koyuyorum güneşe sadece bacakları güneş görüyor doktorumuz öyle söyledi
1mom1baby NimetSacal ben sariligida iyi geldiği için 1 haftalikken koymaya başlamıştım çok sıcaklarsa yikayabilirsin ya da sadece yüzünü yikayabilirsin
Ert15nagi2019 NimetSacal canımm bizim bebise de 3. aydan sonra, doktorumuz bundan sonra günde 5 dakka günese cikar demsti.. nie bizi o kadar bekletti acaba
NimetSacal fatima öğlen ezanından sonra koy dedi eşim bugün koydu ben eridim resmen kaç gibi olmalı akşam güneşi olması gerek demi
fatima NimetSacal akşam üzeri ya da sabah olsa yakmaz 12.00-14.00 arası güneş ışınları tam dikine iniyor o yüzden zarar görmesin 🌸 yine de içim acıyor dersen kısa kollu ve şortlu koyabilirsin önemli detay elleri ve ayaklarının yüzünün güneş alması ☺️
Zuzuuu NimetSacal Sabah 11 de bir çıkarıyorum 2-3 arası birdaha çıkarıyorum balkonda bacak kısmı güneş alıyor sadece 😌
Ert15nagi2019 01ikizlerim04 yok tatlm ama oglen sicaklarinda asla cikarilmaz ya sabah 9 da yada aksam 4 ten sonra cikariyorum, hem o da hava alms olur , evin etrafini bi iki tur atiyoruz geliyoruz eve
[silindi] NimetSacal Ben sabah güneşiyle bacaklarını bekletiyorum ara sıra balkona güneş geldiğinde pusetiyle sadece bacakları güneşte başı gölgede olacak şekilde koyuyorum