Maral_sultan Kızlar merhaba, kızın daha 6 aylık 2-3 aydır kafasının dininde piş piş ya da süpürge sesi olmadan uyumuyor bu durumu yaşayan var mı çok üzülüyorum sürekli başında ses var
Mutluyuvam Maral_sultanben uzun bir süre piş piş sesiyle uyuttum artık gına geldi o sesi duymaktanokadar yanı. Uyanınca ya kadar çalıyordu. Yavas yavas kıstımsesi sonra odanın kapısına koydum uzaklaştırdım sonra tamamen kestım
Nurselihiranur Maral_sultan konuyu yüzeysel değil derinden ele alın. Acaba bebek kendini neden huzursuz hissediyor? Bir yeri mi ağrıyor? Derin u ykuya dalmada güçlük çekiyorsa bunun bir sürü nedeni var gündüz uykularının yetersizliği aşırı uyarılma alerji… bence kesin çözüm byle gelebilir. Allah şifa versin canım
Maral_sultan Sumeyyebaglan yani aslında kalkma sebebi etrafta olan sesler o uyuyunca yerimizden kalkıp birşey yapamıyoruz anca piş piş açarak
Busra2326 Maral_sultan bizde öyleyiz tv acıkken uyuya kalır ama etraftan cıt cıksa tv sesi varken bile uyanıyor hemennn
keremiko8024 Bizde de tüm gece açık piş piş kapanınca anında kımıldamaya başlıyo tvden açıp uyuyoruz mecbur valla