Canada10 Beyaz tenliyim yaz için onerebileceginiz bir koku var mı ? Doldurma parfümde olur kodunu yazarsanız özellikle DP veya bargello da 🤗 Çok şekerli kokuları veya soft çiçek kokularını pek sevmem bu arada fresh bir koku arıyorum 🤔
Mircet Canada10 pull and bear Phyllis tek geçerim 👌 eyfel w27 deki neredeyse aynı 😊 ben sürekli koku değiştiren biri değilim 8 senedir aynı parfümü kullanıyorum yazları buna geçerim 😂 ben aldiğimda pullandbear 60 tlydi eyfel 20 tl 😂 şimdiki bandı 400 e 80 😩
gibicibicis Canada10 ben genelde Deodorant kullanıyorum parfüm ayda yılda bir alırım Deodorant olarak fa aqua fresh kokusu 1 güne yakın duruyor bide privacy gold sensation en sevdiğim koku oldu fresh bi kokusu yok ağır diyemem ama hafifte değil ama güzel çok sevdiğim için parfümünü alicam tahmin edeceğiniz gibi gratis ve marketlerde satılıyor 😊
Canada10 Demetslt onu biliyorum kullandım ama bende pek kalıcı olmadı o ablam kullanıyor ablamda günlerce kalıyor benim tenime uymadı sanırım ☺️
Aselif0661 Armani Si senelerdir kullanırım vazgeçilmezim yalnız ten uyumu önemli herkes de her parfüm aynı kokmuyor
Canada10 Aselif0661 evet kesinlikle öyle esmer ve beyaz tene görede kalıcılık koku değişiyor o yüzden beyaz tenliyim diye özellikle belirttim kullanıcıları varsa diye 😄