Bisracinarkartal Evet hamarat kizceler neler var neler yokk bakalimm benim⤵️ Mısır 🌽 Haşlanmış nohut 🍲 Haşlanmış kuru fasulye 🍲 Köfte 🧆 Kırmızı et🍖 Tavuk baget 🍗 Bezelye 🌾 Taze fasulye🍲 Karnı yarık🍆 Kıyma🍔 Kurabiye 🍪 Yaprak sarma☘️ Öyle iste baya birşeyim var bende şimdi sayarken fark ettim🤷♀️ sizler neler koyarsınız birbirimize fikirler verelimmm 🙏 belki benimde.eklicegim.seyler olurr
Asllihhan Bisracinarkartal içli köfte el yapımı mantı ev yapımı pizza taze fasulye Yaprak sarma Köfte bezelye bunlar benim yapıp buzluğa attıklarım
Madam Bisracinarkartal mantı et kıyma karnıyarık bamya köy ekmeği ilikli kemik suyu peynir altı suyu pankek bal kabağı biber dolması yaprak sarması
Balim61 Bisracinarkartal haha hiçbirşey bu yaz memlekette pldugm icn kislik hazirligm hic yoktu 3.5 bisey haric o yizdn olanida gitti. Ama şuan sanirsam taze fasulye 1 poşet kemikli kirmizi et haslanmis kuru fasulye Tavuk ve et suyu Balkabagi var bide Ben sarma degilde kara lahanayi haslayip koymuytm sadce onuda ocakta oglumn dogm gunnde cikarip sarmistim bukdr
Mntehaa Sizden farklı olarak Haşlanmış buğday börek bulgurlu tavuklu köfte ( bu yörede çöç diyorlar 😅) ben size ilaveten yemek olarak değil ama portakal kabuğu rendeleyip koyuyorum kutuya, sonra keklere kurabiyelere pankeklere tatlılara koyuyorum parça parça koparıp atıyorum lezzet ve portakal aroması veriyor.
Bisracinarkartal Mntehaa güzelllll Madam efsaneee Balim61 oda gusel elifizm koyayım riyaziyecimuallime haha anne sütü😊😊
riyaziyecimuallime DoaCnr kirmizi et Kiyma Yaprak sarmasi Icli kofte Sivas Usulü hingel Sulu Koftenin kofteleri😂 Veee en onemli sey ANNE SÜTÜ 😅😅😅
gibicibicis Bisracinarkartal Pizza, patates kroket, bimin çıtır tavuk kovası, dondurma, sogan halkası yaz gelince bezelye ayıklar atarim biber patlıcan ucuzlarsa onlardanda koyarım tamam 😄 ama bisey merak ettim buzluk dediğiniz normal buzdolabı buzluğu değil mi bu kadar şeyi nasıl alıyor bunların yarısını koysam yer kalmaz hepsinden bir paket mi koyuyorsunuz
Bisracinarkartal Elif1895 oh ohhh masallahhh gibicibicis hepsini düz izah ediyorum fazla yer kaplamiyor ve dolabım 3 çekmeceli baya geniş yer alıyor hala.bosluk var
Elif1895 Bisracinarkartal yufka , et , icli kofte , kiyma, el yapimi manti, nohut fasulye haslsnmis , yaprak sarma , lahana , bamya , tavuk ,
Asllihhan Bisracinarkartal teşekkür ederim o sizin hamaratlığınız ❣ bizim yörede içli köfte yoktur fakat incecik tutturana kadar 10 u geçik deneme yapmışımdır . Elbette yakın olsak ve istesen yapardım 💐