melekanesi 5 aylık ikiz kızlarım var. Normalde 20:30-00:30-04:00 beslenme saatleri. Ama 2 gündür bu saatlerde içmiyorlar. Mesela şimdi içiyorlar. 5 saat aralik olması normal mi? Sizin bebeklerinizin gece beslenmesi nasıl?
bhrfrk_buglem melekanesi Bizde 5 ayligiz. Normal bence 5 saat uyumasi. İlk 3 ay sık beslemek gerekiyor 3 aydan sonra bebek gece ne zaman isterse verilebilir 5 saatte 6 saatte birde olabilir uyksuunu bolmeye gerek yok zaten acikinca uyanir.
Ozzseda melekanesi sağlık ocağındaki ebemiz 3 aydan sonra gece uyandırıp yedirmeyi bırak dedi. Kendi isterse zaten uyanır dediği için ben ellemiyorum şuan 6 aylık en son akşam 9 gibi yiyiyor sonra uyutuyorum gece uykusuna geçiyor 4 5 arası da uyanıyor . Böyle yapmanız ilerisi için iyi gece uykusunu öğrenmesi lazım
Kizannesi92 melekanesi bugün tam beş aylık pek uyumuyor ama uyursa yedi saat deliksiz uyuyabiliyor ve uyandirmiyorum yarım saat önce yattı ama benim uykum kaçtı iki saate anca uyurum zaten bundan sonra eğer uyursa uyandirmam daha da
keremiko8024 Cigdem26_ ayy var mı bu ayda da atak hiç uyumuyo ben de biyeri mi ağrıyo acaba diyodum🤦🏻♀️
Esin1521 5 aylik bebegim var 5 aydir ayni sekilde tas catlasa 40 dakika uyuyo gece de gunduz de keske benimkide uyusa 5 saat hic uyandirmam bisey olmaz bence 6 saate kadar normal bu ayda uyanmamasi 1.sinifa giden oglum var bide asiri yiprandim😔
Elfelf475 melekanesi siz hep aynı saatlerde yemek yiyebilir misiniz ☹️ Saatle beslenme artık mümkün değil büyüdü ihtiyaçları değişti kendisi zaten acıkınca eminim kalkıyordur ben 20 günlükken kaldırmayı bıraktım kendisi ne zaman isterse kalkıyor emiyor hatta tam 6 aylık 1 haftadır 2 gece aralıksız 9 saat uyanmadı ben de uyandırıp uykusunu bozmam asla kontrol eder uyurum
Sewginaz melekanesi ben mümkün olduğunca gece besleniyorum kızım 5 aylık kendi ister uyanırsa besliyorum yoksa uyandırmıyorum