Aliasaf44 Kızlar misafirim vardı mutfağı topladık ocağı kendi sildi oğlum ağladı durmadı ona baktım cif ile silmiş bir de makineye atmış ocak gözleri karardı telledim ama geçmedi bu arada cam ocak kullanıyorum nasıl parlar çok çirkin duruyor
FHKK Aliasaf44 Aliminyum mu yoksa demir döküm mü ? Benimkiler demir döküm mesela mahvoldu bende eski haline geri getiremedim 😁
Ztoros Aliasaf44 cam ocak yuzeyini bebe yağıyla parlatıyorlar, ocak gozleri benimde kötü bilemiyorum 😒
Smilee Aliasaf44 daha denemedim ama aklımda bulunsun dediğim bir yöntem görsüm internette. bulaşık tabletini ocağa koyuyorlar üstüne sıcak su döküyorlar öyle siliyorlar pırıl pırıl oluyor. Kim yapmışsa yada yapcaksa bana da haber etse iyi olur 😅
Balim61 Aliasaf44 Beyaz sirke biraz tuz biraz karbonat kaynar suya dökün ocagin o yuvarlak gözlerini o suyun icine atin bekletin.Ben ocak gozlerini o şekilde temizliyorum.Ocaginz icide bulasik makinesi tableti deneyin cam ocak kullanmadim hic ams cifle silince nasil karariyo o bn norml tedgah ustu kullaniyrm griy hep cifel siliyorum hiçbisy olmuyo
Balim61 Aliasaf44 gozlerine dedigm karisimi deneyin duzelir inş ben yaprgmda parliyolr ama kararmis degiller cok sadece ufak tefek olan leker cikiyo ama
3melek_annesiii Aliasaf44 ayy benim de kumtel cam ocak ve maalesef acak gözlerinin etrafı ve ocak gözlerim mahvoldu bende cocuklari bacima bırakmıştım patates istemişler yapmıştı ne yaparsan yap ocagimi silme demiştim ama silmiş hep leke leke ve ne yaptıysam çıkmadı 🤦♀️