Alaranaz Kızlar ayak topuklarım çok çatladı sebebini bilmiyorum ve çok rahatsız olmaya başladım, buna kesin çözüm önerisi olan var mı ?
TwinsmomDA Alaranaz vazelin zeytin yağı ve el kremi varsa karıştırıp sürün akşamdan. Poşet geçirin üstüne çorap yatabilirseniz öyle yatın sabaha pamuk gibi olur
Honki_Ponki Alaranaz kırmızı kantoron yagımıydı neydi o çok iyi geliyordu diye biliyorum sürüp geceden buzdolabı posetine gecirin üstüne çorap giyin sabaha yumusar ve ponza tasınız barsa orayı ovaların ölü deri dökülsün ardından vazalin yada bir nemlendirici sürün hem pürüzsüz hemde yumusacık olucaktır ayagınız emin olun
2balkiz Alaranaz kuaför bana aspirini kır vazelinle karıştır sür ve üstüne çorap giy demişti. Çok faydası oluyormuş. Ben denemedim ama 😀
Beren-2020 Alaranaz vazelin krem ayak bakım kremleri denedim sadece o anlık düzeltiyor sonra yine kuru çatlak oluyordu. Şok marketten ayak törpüsü aldım banyoda kullanıyorum harikaaa mutlaka deneyin
Nilberi46 Alaranaz misha nin ayak maskesini yaptim 5 gun sonra soyuldu dokuldu derim. Sonra her dustan sonra vazelin surdum simdilik tekrar catlak olmadi. Arada da torpüluyorum