Necvaayyldz Crn_neva evet canım yarım götürücem doktora bi ilaç birşey verir mevsimler alerji de olabilirmiş ama 2 gündür hiç uyuyamıyoruz burnundan dolayı sürekli uyanıyo yarın mutlaka doktora götürücem ya
Necvaayyldz Turunckafam bilmiyorum ki canım bizde öyle genizleri mi dolu mevsimsel grip mi bilmiyorum ama 2 gündür hiç uyutmuyo çok bitkin düştüm İnan ki yarın doktora götücem o rahatlayınca bizde rahatlıyoruz tabi ki ☺️
Necvaayyldz Gazme evet onu da denedim ama bize pek fayda etmedi canım artık yarın doktora götücem sanırım bi boruyla temizlerini temizliyorlarmış doktor artık bi baksın rahatlayalım 2 gündür hiç uyutmuyo çok bitkin düştüm ya
Necvaayyldz Ellliisa evet canım dün akşam banyo yaptırdım ama fayda etmedi genizleri çok tıkalı artık mevsimse grip mi oldu bilemiyorum ki yarın doktora götürücem artık iyi olsun yeterki 2 gündür uyutmuyo 😀
Necvaayyldz CerenSelim bende yıkadım dün canım akşam ama rahatlamadı hep uyandı yarın doktora götürücem son çare ☺️
Necvaayyldz Poyrazim2135 ever bugün petegi kapatim o zaman yattığımız odanın bl öyle bakyiim ama yarın doktora götürücem zaten bakalım ne dicek ☺️
Necvaayyldz Moms9 bizde geniz eti var ama normal ufak ilk defa böyle oldu temizliyorum günde 3 4 kere ama fayda etmiyo yarın doktora götürücem ☺️
Necvaayyldz Eyllece büyük ihtimalle havadan canım mevsimsel grip olabilir bilemiyorum ki yarın doktora götürücem