Gzdnrksu Merhaba hanımlar ben doğum yapali 6 ay oldu ve hala.adet olmadım 1.5 ay oldu spiral takılalı takarken doktor spiralden sonra adet görürsün dedi hala olmadım kontrolüme 1 ay var daha acaba siz doğumdan ne kadar sonra adet görmeye başladınız?
edaa12 Gzdnrksu 40 muayenesine gittiğimde taktırdım. 15 gün sonra adet oldum. Daha bugün yeni bitti 8 gün falan sürdü ama baya yoğun kanama oluyor. Doktorum zaten belirtmişti böyle olacağını. Haftaya cumada spiral kontrolüm var ben kontrolden önce oldum. Haftaya cuma spiral takılalı tam 1 ay olacak
Bety 3 aylıkken spiral taktırdım 5. Ayda adet oldum şuan bebeğim 6 aylık doktor adet döngüsü başlatmaz dedi
Gzdnrksu Bety çok sağolun doktor olursun diyince hala.olmadim sorguladım ama artk olsam bütün stresim sinirim geçsin diye bakiyorumm
Annebusra25 Aynen bende doğum yapalı 6 ay olacak hala adet görmedim çevremde kimi normal diyor kimi kilo ver düzene girer diyor.. İnşallah tez zaman da regl başlar olsak bir dert olmasak bir 🙊
Gzdnrksu Annebusra25 gerçekten öyle bazen karnım bir şişiyor diyorum aha olucam galiba tık yok sanki olsam vücudumdan 3 5 kilo.odem atıcak gibiyim :))
Annebusra25 Gzdnrksu aynen bir olsam pamuk gibi biri olucam bir buçuk yılın vermiş olduğu stres sinir var 🤣
Bety Gzdnrksu bende de bir şişkinlik var ki sorma gitsin bende de 1 kere oldum bi daha olmadık hamile kalmayayım da gerisi önemli değil 😂
Gzdnrksu Bety ahaha gerçekten öyle karnım bazen şişince acaba hamilemiyim diyorum o düşünce bile nasıl geriyo beni sınır basiyo hayatimda ilk defa adet olmayı hevesle bekliyorum 😂
Melike-Alya Gzdnrksu olur canm bnm doktorum 1 seneye kadar adet olmayabilirsin dedi bu normal ama 1 seneden sonrasında kesin muayene olmalısın demişti ama gerek kalmadı oldum hemen
Bety Gzdnrksu haha bende valla oğlum da da 5 aylıkken adet oldum 8. Ayda hamile kaldım istiyordum ama uzun süredir adet olmuyorum lohusalık kanamaları hariç 😂😂
Gzdnrksu Melike-Alya inşaallah ben de olurum artk gerçekten çok stres yapiyo üstünde hergun değil ama belirli zamanlarda diyorum herlade bu sefer olucak gerginim komple vücut olarakta ama yok yani :)
Goktug_10 Merhaba sorunuza cevapm yok ama ben bişi sorayım spiral takmak zor mu ağrı vs oldu mu takıldık dan ne kadar süre sonra ilişki oldu kanama çok muydu şimdi den teşekkür ederim 🙏
Gzdnrksu Goktug_10 merhaba Goktug_10 merhaba zor değildi ben de çok tereddüt ettim ama 5 dakika bile sürmedi 1 hafta ilişki yasak ağır kaldırmak yasak tabi vücut alışana kadar o maddeye biraz idrar yolunda akıntı hafif kanlı akıntı oluyor ama aşırı bir ağrım olmadi açıkçası 3 gün biraz kasiklarimda oldu hala kanama göremedim malesef onu bende çok merak ediyorum bünyeden bünyeye değişiyormuş kimisinde çoğalttığı gibi kimisindede azaltiyomus benmde ilk deneyimim aklımda acaba hissedicekmiyim vs çok soru işaretlerim vardı ama ne orda bisey olduğunu hissediyorsun nede ilişkiye girerken hissediyorsun stres yaptığıma değmemiş 😊😊
Goktug_10 Gzdnrksu anladım çok teşekkür ederim o zaman umarım en kısa zamanda cesaretimi toplayıp bende taktırırm da rahatlarm artk 🙏