babyandmom1 11 aylık kızımı sallayarak uyutuyorum o esnada arkada ninnisi çalıyor emziği de ağzında oluyor. Bazen 1 saat sallayarak zor uyutuyorum. Çok hareketli beşikte ben onu sallarken çok kıpırdıyor. Ayakta sallarkende zorluyor bazen. Ben nasıl uyutabilirim kızımı?
drn5410 babyandmom1 ben kendime kızıyorum yılanın başını küçükken ezeceksin derler ya büyüdükçe zorlaşıyor bir şeyler daha çok itiraz ediyor kafa tutuyor kriz geçiriyor. En güzel kendi kendine uyumayı öğretin zor olur ama öğrenince daha edersiniz daha küçükmüş çok zorlmaz gene de.. 21 aylık hala memede uyuyan anne tavsiyesi 🌼
Bety Sallamayı bırak zor olur başta ama kendi kendine uyutmayı başarabilirsin videolar var onlara bak derim
EkiminAnnesi Benim de oğlum 6,5 aylık sallayarak uyumaya alışmak üzere. Yapmayayım diyorum ama sabaha kadar uyumuyor. Beşik gibi anakucağı gibi minik minik sallıyorum ama onun dışında emerek uyuyor.
Bety babyandmom1 sallandığı için uykuya geçemiyor ya bi anda bırak karanlık odaya geç gel yanıma yat de yavaş yavaş alışır
Bety babyandmom1 rica ederim alışır ben emzirmeyi bıraktım kendi kendine uyudu sonra doğum yaptım sallanarak uyumaya alıştı yine bıraktırdım arada sallıyorum . İlk gün oda dolandı 1 saate ikinci gün 40 dk 3. Gün yarım saat böyle böyle düşüyor uykuya dalma süresi