Faras Kızlar bugün 4. Ay asımızı olduk hemşire bize kan ilacı verdi . Doktorum hiç bahsetmemişti kullanan var mi
Gunesinannesii Faras bizim de bugün aşımız vardı bana da verdiler ama içeriği hiç iyi değil yarin kendi doktorumuza gidicez bakalım ne diyecek
gizemalper Bende 2 gun once basladim kullanmaya. Saglik ocaginin verdigini almadim doktorumun tavsiyesiyle baska bi demir ilaci aldim
gulcan_cem_gulce Gunesinannesii bize Newvit önerdi onu aldık. Sağlık ocağında verilenlerin içeriğini önermediğini söyledi
gizemalper Faras ferrum aldık canım. Sağlık ocaginin verdigi kusma yapabiliyormus bide bu ondan daha iyi diye bunu aldik.
Faras ertanmut ya bende emin degilim kararsız kaldım doktoru arayayım en iyisi kontrol günümüz gece çünkü
Esmaky Faras doktorumz bide veslenmedn 1 saat snra ver dedi sbh 3 ogle 3 aksm.3 ver dedi ilk once kazblzk yapmazsa bir anda 6 damlada vereblrsn dedi ac karnina demedi
Esmaky Faras yanls yonlerdirmek istemem bugn saglk ocgndn snra muaynemz vardi doktrmz o.sekil soyledi