zeynepknk 19 aylık oğlum kesinlikle altını değiştirmek istemiyor. Altını değiştireceğim zaman köşe bucak kaçıyor ve yatırdığım an kıyamet kopuyor sanki evde. Biri bizi duysa çocuğa bi zarar verdiğimi falan sanar. Bu durumu yaşayan var mı sizce dönemsel midir?
Melikemlk zeynepknk 20 aylık kızım aynı. Fün. Geçtikçe dahafa kötüleşiyor sanki. Kaka yoksa ayakta silip kremliyorum külotbez kullanıyorum. Kaka facia zaten
Hilalkaradeli zeynepknk 15 aylık bizde aynı ağlıyor kaçmaya çalışıyor değiştirtmek istemediğinde külot bez takıyorum elimin altında hep 😂 bazen de gerek kalmıyor bişeylerle oyalayıp değişiyorum her gün farklı 🤦♀️
Arya- zeynepknk insn dönemsel benimki aynısı bi ara elbisesini çıkarmıyordu corappppp özellikle kıyameti koparıyordu banyo girmiyordu
zeynepknk Melikemlk Bende bu gidişle külot beze geçicem gibi. Çok zor bi durum inşallah geçici bi süreçtir Allah hepimize kolaylık versin 🙁
Ozlem00 Benimkide 15 aylık yıldım morarıyor resmen ağlamaktan eskiden böyle değildi umarim bir surectir ve biter 💆♀️
zeynepknk Ozlem00 Bizde 2 gündür böyleyiz neden olduğunu bi anlasam keşke. İnşallah dediğiniz gibi bi süreçtir 😔