Pediatrihemsiresianne Busearif eğer çok inliyorsa kilosunun yarısı kadar calpol şurup içirebilirsiniz
Muhasebeciana Busearif doktorunuza danisarak ilac alabilirsiniz benim kizimda nezle suan dun doktora msj attim iburamin alin kullanin dedi ama benim kizim 19 aylik size zararlimi olur yararlimi olur bilemem gecmis olsun sizede
Pediatrihemsiresianne 11 ay 25 günlük sanırım topuklarına limon sürebilirsiniz nane limon kaynatıp ılıtıp içirebilirsiniz sık sık burnunu serumla yıkayın ve aspiratörle çekin aksa da akmasa da. Odanın nem düzeyine çok dikkat edin ortalama 50 olması lazım. Ilık duş aldırın günlük evin sıcaklığı elverişliyse rahatlar uyur dinlenir en azından. İlaç verseniz de vermeseniz de 1 haftada toparlayacaktır önemli olan iyi bakmak yan hastalığa sebep olmasın. Çok geçmiş olsun.
Pediatrihemsiresianne Busearif ikisi aynı ilaç zaten verebilirsiniz ☺️ Bitkisel olarak nane limon verebilirsiniz onun dışında tavuk suyu çorbası, ballı limon karışımı, portakal suyu mandalina suyu içirebilirsiniz. Sarımsak soğan da koyun çorbasına şifa olsun inşallah
Busearif Pediatrihemsiresianne çok çabuk hastalanıyor acaba bünyesimi zayıf ki en ufacık şeyde bile iyi hastalaniyor
Busearif Busearif Pediatrihemsiresianne ballı limonu yemek kaşığı versem cokmu olur yoksa çay kaşığımi
Pediatrihemsiresianne 1 yaş kabul edilebildiğinden biz yetilkinler neler yapıyorsak onlara da makul düzeyde yapılabilir aslında allerji durumu sözkonusu değilse
Pediatrihemsiresianne Busearif yarım çay bardağı içebilir. Eğer çok sık hastalanıyorsa altta yatan sebepler araştırılmalı özellikle de alerji durumu. Çok sık tekrarlayan gribal enfeksiyonlar nezle vs bronşite hatta astıma kadar gidebiliyor. İyi bir çocuk hekimi görmeli değerlendirmeli o gerek görürse immünolojiye yönlendirir zaten