Cansuatlas35 Selam kızlar menenjit aşısını nasıl yaptırdınız 2 sini bir yaptıran var mı doktor ikisini yaptır daha etkili olur dedi 5. Ve 7. Ay 13. Ayda teki olacak sizin nasıl
Esoca38 Cansuatlas35 beninkide 4.5 aylık yaptırmadım henüz rotanın ilk dozunu yaptırdım ikinci 5. Ayda yapılacak ama menenjit aşısı için burada bekleyim bende :)
Busragokceberra Cansuatlas35 Bir tanesi bile çok ağır geliyor ikisi birden bir daha düşünün bence zaten çoğu bebeğe ateş yapıyor
TalentedMom Cansuatlas35 ben 2 çeşitini de yaptırdım 2 şer doz ama her doktor farklı aşımtakvimi söylüyor anlayamadım değişiyor galiba
zgeayaz Yok tek yaptırdım bexero yaptrdım ilk ozaten ateş yaptı . Diğer aylarda yaptırıcam dıgerlerını
Moonlightttt Cagnim anneler ilk dizu kacirmisiz, 9ay 25 günlükken olacak randevu aldım . Doktor geçen ay kaşeli rapor kağıdı vermişti ilacı ama hastaneyi aradim tekrar doktor girişi olacak dedi. Acaba devlet yapar mı? Acilde vurdurun özelde dedi sağlık ocağı hemşiresi ama medikal parka gidiyoruz orası doktor girişi olcak dedi. Mommyyigit Deletedmom_14 Kk41 TalentedMom
Gokcennderenn Cansuatlas35 ben sadece 7 ve 13 yaptircam şuan 3 aylık kızım ama karar verdik doktoru ile. Özellikle ben okulda çalıştığım için okula başlamadan yaptırmam lazım
Kk41 Cansuatlas35 8.10. Ve 20. Ayda bexero 1 yaş sonrası da nimerix 1 doz yapıldı. nimerix 1 yaş sonrası yaptırırsanız tek doz yetiyor. Fiyat açısından da iyi oldu
Deletedmom_14 Cansuatlas35 bizim doktorumuz da 5,7 ve 13. Aylarda hem bexsero hem de nimenrix planladı. Biz ikisini aynı gün yaptırdık. Şimdi son dozumuz kaldı sadece.
Mommyyigit Cansuatlas35 canım nimenrix 3.ay da yaptırdım 2. Dozu 5. Ayda baxsero çok ateş yaptığı için 6.ayda yapılacak doktorumuz öyle önerdi 2.dozu da 8.ayda inşallah ikisi aynı anda ağır olabilir gerçi nimenrix hiç ateş yapmıyor yapıladabilir ama ben aynı yaptırma taraftarı değilim çocuğa yazık
Yarensss Cansuatlas35 biz 2.dozu bugun vurulduk ilk doz 4.ay 2.doz 6. Ay ağır bir aşı ilk gun ates huzursuzluk bacak agrisi kesin yapiyor ve vurulduğu bacağına 2 gün pek basamıyor iki doz birden bebeğe ağır gelebilir. Aşıdan 1 saat sonra ben paranox s fitil veriyorum doktorumun tavsiyesiyle daha hafif atlatıyoruz
Rainnnn Cansuatlas35 biz salı günü sadece bexero mu neyse onu yaptırdık çocuk havale geçirecekti 39.5 ateş oldu kendimizi acile zor attık bilsem 1 yaşını beklerdim gerçekten çok kötü bi gündü ağlayamadı bile sadece inledi canım oğlum allahtan ikisini bir yaptırmamışım
Mommyyigit Moonlightttt devletin yapıp yapmadığını bilmiyorum ben hep özel de yaptırıyorum özel aşıları o sebepten isterseniz siz de öyle yapıtırın sağlık ocakları da bazen yapmıyor maalesef ki ben çok güvenmiyorum sağlık ocaklarına da