Mommyyigit Bebeğim bugün 4.ay aşılarını ve rotavirüs aşılarının 2.dozunu oldu inanılmaz ateş yaptı calpol verdim iki kere 6 saat arayla çok şükür düştü acaba gece yatmadan bi daha versem mi nolur nolmsz diye siz nasıl yapıyorsunuz
Mihribann94 Mommyyigit bizde bugün 4 ay aşılarımızı olduk rotaaşımızında 2 dozu vardı ama hemşiremiz aynı gün yapmayalım ateş sorunu olur dedi rota aşısı doz için mayısa randevu verdi hemşireniz bu konuda uyarmadımı acaba? Hepsini aynı gün yaptı
Mommyyigit SeninAnnenBirMelektiYavrm şimdi bi ölçek daha verdim mecburen çok huzursuz muhtemelen ağrısı var acı çekmesine dayanamadım 4-6 saatte bir verilebiliyor ve günde 4 dozu geçmemesi lazım da zaten kalkar bakarım da çok yükselince düşmesi çok zor oluyor o sebepten bir sorayım dedim teşekkür ederim 🙏
Mommyyigit Mihribann94 yok doktorumuz öyle planladı biz ilk dozu da böyle olduk bi sıkıntı olmamıştı 2.dozu biraz bizi yordu ama bugün ateşi olucak dedi tabi ki zaten bugünü bitirmemize az kaldı yarına kadar aatlatmıs olucaz inşallah bir de 2 rota aşısı arasında 2 ay olması gerekiyor bu yüzden yapıldı ilki 2.ayda yapılmıştı
Mommyyigit yazelimm canım zehirli ishal olmasın diye Allah korusun bulaşıcı herhangi bir yerden bulaşabilir hastaneye yatma sebebi Allah korusun
Mommyyigit yazelimm tabi ki yaptırmak isteyen aileler yaptırıyor zorlama yok ama kesinlikle yaptırılmalı atlanmamalı doktorlar da zaten yapılması konusunda çok uyarıyor eğer yaptırmadıysanız mutlaka yaptırın sizde menenjit ve rotavirüs aşılarınızı
Bebegmveben3 4.ay aşısı bizde de çok ateş yapti 39u gördük calpol verdik iki kere düzene girdi gece hep takipteydim çıkmadı bir daha