Nevahanim Merhabalar 3 aylık bebeğimin boynu pişik oldu pişik kremleri geçirmiyor Bi önerisi olan var mı acaba , 🥶🤭😷
Maviboncuk3 Nevahanim ovadril kesinlikle harika çözüüm☺️ Pişiğe isiliğe sivrisinek ısırığına beyaz beyaz kalacak sürüceksiniz mis gibi
Nevahanim Hohomoromu Yıkamakta cok zor açmıyor bas bas bağırıyor ıslak bezle silebiliyorum ancak 🤷♀️
Bilgedefne14 Nevahanim benim kızımda öyleydi cnm sonra ben küvetini su ilke az doldurup filesini takmadan kızımı içine koydum suyla oynadıkça bağıran kızdan eser kalmadı şimdi 7 aylık hala su ile oynayarak banyo yapıyor ağlayancocuk suyu çok sevdi deneyebilirsiniz
gzdsahin Nevahanim Benim oğlumda olan her kızarıklığı o geçiriyor hemen bi defa sürmem de pişik için kullanıyorum normalde de denemeni tavsiye ederim bide hergün yıkayıp veya sılıp krem veya losyon sürersen hiç olmuyor canım 🌸
Orkidemm Nevahanim hameten ve pisik kremini mercimek tanesi kadar aliyorim ikisinden karistirip sürüyorum 1 saate etki gösteriyor. Oksizinc pisik kremimiz cok memnunum. Tabsiye ederim. 40.gr 20 tl
Songultortcu Nevahanim benim kızımınkide öyleydi canım sıcaklardan ne sürersen sür geçmiyo serin tutmaya çalış bide sık sık duş aldır bende çok çektim yeni geçti mustelanın pişik kremini dene belki işe yarar en güzeli o