snha44 Emziren anneler, biz bugün 22 günlük olduk, emzirdikten sonra yda öncede göğsümde sanci hissediyorum yaşayanlar varmi? Tıkanıklık belirtisi değil demi? Bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirimm
Esoca38 snha44 canım süt doluyor olabilir. Bendede gün içerisinde emzirdikten yarım saat bir saat sonra sızlama oluyor sıkıyorum ucunu bakıyorum fışkırıyordu sut dolmus demektir. Birde Matsis olmamaya dikkat et mutlaka. Yani sağ göğsünü verdin 10 dk emzirdin sol verdin bitirdin emzirmeyi. İkinci emzirme de yine sol gogsunden ver o göğsünü tamamen boşalt sonra sağ tarafa geç. Goguslerini sık sık boşalt :)
Busra2013 snha44 bn mesela emzırıyorum sag gosu bırden ıkı memeyede sancı ıgne batar gıbı gırıo 5.6 sanıye donra gecıo
snha44 Esoca38 peki canım bi sorum daha var:) bebis emerken göğsümü bi süre sonra meme ağzında olduğu halde sinirleniyorum biraz hırçınlaşıyor, memeyi ariyo ve ağlamaya başlıyorum normalde iyiydi ama 2 gündür böyle yapıyor sebebini anlayamıyorum
Esoca38 snha44 gazdandir :)) mutlaka her emzirme sonrası gazını çıkartın uyumuş olsa bile mutlaka çıksın karnındaki gaz bağırsaklara inince sancidan kıvranıyor yavrucaklar inmeden çıkartmaya bakın biran önce :) gaz içinde omuzda çıkmayan gazı yüzüstü yatırnca iki üç dk içinde kendiliğinden oggfkk diye çıkarıyorlar tavsiye ederim 😍🙏