iremceren İyi geceler, 24 ay ve üzeri bebeleri kaçta ve nasıl uyutuyorsunuz, gündüz uykusu var mı, kaç aylık olduğunu belirterek yazabilir misiniz, son bi kaç aydır delirmek üzereyim 😂
Deletedmom_109 iremceren 26 aylık oğlum Gündüz 1 saat maksimum 1 saat 10 dakika uyur. Öğlen uykusuna 12:30-13:00 arasında uyuyor. Gece de 9-9:30 uyuyor sabah 6:30-7 gibi uyanıyor. Uykudan önce uyku tulumunu giydirip kitap okuyoruz sonra yatağına geçiyor ben de yatağın baş ucunda oturup uyumasını bekliyorum. Hastalık diş Vs olmazsa genel olarak bu şekilde
Songena19 iremceren 25aylik daha yeni uyudu 😴😴 gündüz 3bucukta uyudu o yüzden hep geç uyuyor geceleri
2kizbiroglan iremceren 23 aylık gündüz 2 gibi uyur dört gibi uyanır .. gece ise 10.11 gibi uykuya geçer sallamiyorum . yanına uzanıp oyke uyuyo gece uyanmaz…sabah 8 gibi uyanır süt icer .tekrar uyur sabah 11 de uyanır 🥰
iremceren AnnaKurt benimde sorular beynimi kemiriyor yeni uykuya geçiyor işin kötüsü öğlen uykusuda yok 😂 oynatmama az kaldı gerçekten bir anda bu değişime ben adapte olamıyorum
iremceren Deletedmom_109 normal koşullarda 2 yaşa gelene kadar bizim düzenimizde aynıydı 23 ayda kendisi öğlen uykuyu bıraktı böyle olunca da sabah 8:30 da kalkıyosa akşmda o saatte sızmaya başladı şu an 25 ay 18 günlük 15-20 gündür sabah 8:30-9 gibi kalkıp öğlen uyumayıp normal rutin düzende devam edip gece uyumak istemyior oynatmama az kaldı 😂 hatta pijama faslında şimdi uyucaz mı ama neden uyucaz demeye başlayıp vakit kazanmaya çabalıyor 😅 her zamanki saatte yemek yiyip vakt geçirip banyo yapıp pijama faslı yapıyoruz ama bana mısın demiyor 😑
Deletedmom_109 iremceren o zaman o meşhur şeyi diyeyim 2 yaş sendromundaki uyku gerilemesi 🤷🏻♀️ bir hafta içinde düzelir bence. Öğlen uykusunu bırakacaksa bence erken uyandırın 1 saat kadar daha erken uyur
iremceren Deletedmom_109 ay yani inanmak ya da şartlanmak istemiyorum ama inşallah biten bişidir bu sendrom denilen şey gerçekten melek gibi yavrum terminatöre döndü 😅😅😅
iremceren AnnaKurt çoooook fazla zaten böyle değildi kalktığı saatte sızArdı anca öğlen uyursa bu saate kalırdı ama 15-20 gün olcak böyle rutinde değişiklikte yok hayır yani dönemselse de bu enerji nasıl oluyo anlamıyorm 😂 uykuya geçceğmz zaman neden uyuycz ama neden diye sorular başlıyo
iremceren gozdem006 öğlen uyursa bizimde öyle ama öğlen uykusnu 23 aydan beri reddettiği için şu süreçte geç uyuması beni tedirgin ediyo
iremceren Songena19 evet gündz uyuyunca maalesef öyle ama bnmki gündz uyumadığı halde öyle haliyle hem sinirleniyrm hemde tedirgn oluyorm anneeğğğğ neden uyuycaz diye gezip 2 saat evde 23:00te anca sızmasını sağlayabldk
Elifyor 29 aylık öğlen 13 13.30 gibi uykuya geçer 1 1buçuk saat uyur . Akşam da 10 10.30 gibi uyur sabah 9 9.30 gibi uyanır . Yatağına koyarım odadan çıkarım kendisi uyur . Normalimiz bu ama bu aralar bir şey oldu çocuğa gece uykuya geçmek istemiyor. Benim kucağımda uyumak istiyor ama kucağıma alınca da biraz duruyor sonra kalkıp oyun oynamak istiyor. Böyle ara ara bozuluyor bu düzen bana sabırlar diliyorum bolca geçecek diyorum kendime bu zamanda 😄🤦