Domino Yzaman ben muhallebili bi tatlı yapmak istiyorum şerbetli çok sevmiyorlar zaten eltim dişlerini yaptırıyor kesip kucultmusler ınsallah yiyebilir yemek 🤦♀️ tarator bende yaparim belki evet
Svmre12 Domino konudan alakasız diş küçültmüş derken geniş ve uzun dişleri daha küçük yapmak mümkün mü gerçekten
Yzaman Domino ben doğum dan sonra nedense canım şerbetli tatlı çekiyor normalde hiç sevmezdim o yüzden kendime göre yapacam 🤣
Dilaraplt Domino kırmızı mercimek çorbası patates püresi yatağında et sote yanına pirinç ya da bulgur farketmez tel şehriyeli olabilir çoban salata yoğurtlu mısırlı meze olabilir ekstra tatlı olarakta helva ya da şerbetli tatlı olabilir afiyet olsun 😇
Balyanak_annesi Domino falza mercimek mercimek olmus diyirlsr ama 2si farklı lezzet bi tatlınız eksik menu güzel
Haticezd Benimde yarın misafirim var annemler ve kayınvalidemle gelicek menüde mercimek çorbası fırında et sote nohutlu pilav Kıymalı pide kereviz salatası dometesli salata kadayıf tatlısı var belki zamanım kalırsalar çiğköfte yaparım
TiniminiKayra Domino bende dün çağırdım eltimi kaynimi kaynanamj kayinbabami Süzme mercimek çorbası Kavurma Pilav Nohut Kurutulmus taze fasulye yogurtlamasi Havuc tarator Salata Firin sütlac yapmistim