tubiiik_ Ilknr_rabia34 olmadi belki enfeksiyon kapmis olabilirsiniz sari akıntı varsa doktorunuza bi danışın
Premsesannesi355 Ilknr_rabia34 doğumdan bir hafta sonra sol dikisimin başlangıç kısmında beyazımsı böyle açılma gibi vardı daha sonra sarı kanlı irin aktı sanırım enf. Kapmış şırınga ile temizlendi boşaltıldı , antibiyotik kullandım bı gösterin sizde
Ilknr_rabia34 tubiiik_ baska bi sehirde dogum yaptim kendi kendime baktm hic dinlenemedm bu bir kac gundurde agrim cok olunca baktm acilma var gibi ama tam anliyamadm 35 gun oldu dogum yapali burdaki doktorlarda sorn yapiomus kendi hastalari olmadi icin
Ilknr_rabia34 Premsesannesi355 35 gun oldu dogum yapali cok az ustunde sari iltahapti sanrm birde asiri sızlıyor korkuyormda acikcasi doktora gitmeye
tubiiik_ Ilknr_rabia34 dedigim gibi yanlis dogru bilgi vermek istemem en iyisi doktor bilir devletdemi bakmiyo ozeldemi bakmiyo
Denizanasi92 Ilknr_rabia34 neresiki ora bende doğum yaptığım yerden baska bir şehire gittim muayene oldum sorun yaşamıştım doktor hiç de bakmam demedi aksine baya ilgilendi
Premsesannesi355 Ilknr_rabia34 bence gitmezseniz korkun şakaya gelmiyor bu işler en azından enfeksiyon ise ilerlemeden antibiyotik ile çözer işi
nelmali Ilknr_rabia34 enfeksiyondur doktorunuza gidin en yakın zamanda benimkinde de akıntı olmuştu enfeksiyon diye tedavi uyguladı
Katun Ilknr_rabia34 sarı akıntı oldu doktora gittim ultrasonla faşan baktı ne açılma ne enfeksiyon vardı🤷♀️zamanla bitti o akıntı
Cansusucu Ilknr_rabia34 bebem 17 aylik bende hafif iltihap ve kizarik olmustu saglik ocağı krem verdi geçti göbek katlı olduğu için olabiliyorkus
acemilikeseri Ilknr_rabia34 kilonuz nasıl bazen dokudan yağ sızması oluyor bende de hafif hafif sarı akıntı olmuştu iltihap sandım ama kilomdan dolayı doku yağ sızdırmış