Merve1412 Kızlar merhaba… Ben dört ay önce doğum yaptım hamilelikte aldığım kilom kalmadı ama göbeğim baya kaldı ve korse kullanmadım şimdi geç olmuşmudur korse alsam kullansam bir faydası olur mu? ona göre almak istiyorum korse de baya pahalı
AyazisMom Merve1412 Bende aynı durumdayım korse bir ise yaramıyor malesef sıkılasmak lazim buda sporla mumkun ama spor yapıcak vakit mumkunmu benim icin degil oyuzden dogum gobegim ve ben 6 aydir birlikteyiz 😆
Sedaf benimde öyle doğum öncesi kiloma ulaştım 2. Aydayım göbeğimide korse takarak sıkılaştırıyorum oldu bitti. Merve1412
ReginaBrezza Spor yaparak kullanacaksan işe yarar. Ben ilk doğumumda korse kullanmadım hep spor yaptım göbeğim kalmadı
Merve1412 AyazisMom 😂 Bende aksam bebeğimi uyutunca yapıyorum daha dogrusu yeni başladım kilom var diye kıyafet de almıyorum kıyafetim de yok, öyle yaşamaya calısıyorum 😂
AyazisMom Merve1412 Allahtan benim boyum var birazfa kurtaricim oluyor oyuzden kıyafet alabiliyorum 😊
Mlk35 Ben Trendyol dan sparıs verdım ve 3 gün oldu cok memnun kaldım fıyatı cok uygun dırek terletyo bence deneyın derım ben cocguklardan cok spor yapamıyorum ama genede gün ıcınde yuruyorum bence yürüyüş yapmakta etkılı oluyo - 1.