Fusunf Bebeğim 2 aylık 6 günlük uyumuyor ağlıyor sürekli meme vermek istedim istemiyor ağlıyor meme de ama 2-3 saatşr emmiyor da aç mı acaba bilemedim 🤷♀️Bezini değiştirdim az ciş yapmış ama sabahtan beri 5-6 tane değiştirdim
Umm_abdullah Fusunf gazı olabilir canım bebişin karnını sıcak tut masaj yap sende kimyon tohumunu kaynatıp iç
Xxxyyy07 Fusunf gogsunuzu sikinca sut geliyor degil mi. Geliyorsa cis de yapmissa muhtemelen ac degildir. Gazi olabilir. Hastalanmayancocuk diye bi instagram hesabi var o diyor ki protein agirlikli beslenin karbinhidrati azaltin 3 ogun sicak yemek yiyin bebeginizin gazi biter. Aklinizda bulunsun.
Fusunf Umm_abdullah gazını çıkartmıştım amaa bilmiyorum ki teşekkür ederim aktardan mı alcam acaba kimyon tohumunu bide işe yarıyor mu
Fusunf Xxxyyy07 evet geliyor ama göğsüm yumuşadı dolmadan emiyordu akşama doğru emmek istemedi teşekkür ederim öyle yapayım tabi vakit bulup yemek yaparsam 😔
Xxxyyy07 Fusunf ben de bebegime tek baktim. Zaman zaman bebekler agliyor anneler de caresiz keske konusabilseler. Ama geciyor hepsi.
Umm_abdullah Bende çok işe yaradı hem sütüm fazlalaştı hemde benim ve bebeğin gaz sıkıntısı daha da azaldı