FatmaBaltaKaraalp Kızlar acil durum 3 aylık bebeğimin göz muayesi için hastanedeyiz bi damla yaptılar göz bebeğini büyütmek içinmiş 45dk bekliycekmişiz bekkiyoruz şimdi ..sonra bir damla daha yapılıp tel takılıp bakılcakmış .ben şok tabi bilmiyodum böyle olduğunu tel falan taktırmak istemiyorum sizler nasıl yaptınız ya böyle mi oluyo ilk muayene
Geceumut FatmaBaltaKaraalp rop muanesi mi oldunuz normalde erkn doğan bebeklerde oluyo öyleysede korkmayon biz biz yaklasık 4 aydır oluyoruz hersey yavrularımız içşn yspılması mevburı😟
deletedmom4842 FatmaBaltaKaraalp Biz öyle yaptırmadık ama genelde öyle oluyormuş biraz bebekler ağlıyor bu durum da ama bakıp verecekler geri sana merak etme
Sevgik Bizde olduk damla damlatildi ama tel takmadılar doktor karanlık odada başına taktiği cihazla muayene etti teli ilk defa duydum 🙄
Emirumutt Tel ile göz kapağını açıp bakıyor doktor. Başka türlü bebeğin gözünü açıp nasıl bakacak. Bir İki dk Amca suruyo bakmasi. Aci hissetmesin diye basks bir Damla daha damlatiyolar
HYM Cnm benim bebeğimede yaptırdık göz muayenesi ama telle açılmadı eğer refleks alamazsak telle açıp bakarız dedi doktor 35 haftalık doğduğu için çok şükür ki gerek kalmadı ama eğer yapıcaz denilseydi yaptırmayacaktım bir ay bekleyip sonra tekrar gidecektim bu benim şahsi kararım