Mrvonr Oğlum 3 aylık ve burnu tıkandı sürekli serum suyu şırınga yöntemi ile temizleyip aspiratörle çekmeme rağmen geçmeyen bir tıkanıklık var napmam lazım geçmesi için lütfen başına gelen varsa yardımcı olsun hastahaneye gittik onlarda burnunu temizlediler ama geçmedi☹️
yookkdahaneler Mrvonr 1 haftadır çekiyorum hala açılmadı , şuan yanımda aşırı hırıltı ile uyuyor . Umarım çabuk geçer geçmiş olsun ❤️🩹
Goktugunannesi1234 Mrvonr başucuna soğanı ikiye bölüp üzerine 5-10 karanfil dikip koyun. Bazı soğanlar ağır kokuyo biraz daha ilerisine koyabilirsiniz. Ben 2 saatte bir aciyordum gece bile. bunu denedim sabaha kadar hiç tıkanıklığı olmamisti. İnşallah size de olur.
Faddoli23 Mrvonr eczaneden nazalnem die bı damla War yağlı bı damla birer damla damlatiyorum ter cewirip wuruyorum aspiratörle çekiyorum sabaha kadar misss 👍👍👍
Mrvonr yookkdahaneler yookkdahaneler teşekkür ederim sizede geçmiş olsun inşallah çabuk geçer sizin bebeginizinde ve çok ağlıyor çok üzülüyorum ☹️
Goktugunannesi1234 yookkdahaneler hırıltı için de sarımsağı rendeleyip bir gece zeytinyağında bekletin. Sabah akşam sürüp çorap giydirin.ben göğüs kısmına da ütü yada saç kurutma makinesi ile hafif ısıttıgim bezi koyuyordum.
Fenty Mrvonr Buhar makineleri gerçekten pahalı şimdi alın diyemeyeceğim, su kapları oluyor doğalgaz hala açıksa su koyup peteğe asın, nem için termometre alırsınız evin nemi çok etkiliyor çünkü.
yookkdahaneler Goktugunannesi1234 sarımsağı denedim bacım da bezi denemedim deneyim çok teşekkür ederim ☺️
Sumoo Mrvonr Gediz eti olabilir mi tıkanıklığın sebebi, gecmiosa vardır tıbbi bı sebebi bizde geniz eti çıktı çünki asla geçmezdi sürekli tikanikti ,
Mrvonr BenMathilda doktora gittim ama onlarda sürekli sadece temizlememi söylediler başka bişe yapılamıyormus 🙄
Sumoo Mrvonr ya o zaman size tavsiyem sürekli aspiratör kullanmayın zararı var , banyo yaptırın sonrasında çekin , sütünüzü sıkın eskiler öyle yapardı,, peteğin üzerine bı tas su koyun , soğan da koyun sık sık emzirin inşallah geçicidir