Kuzeymiram Kizlar benim adettim ama bittimi bitmedimi tam bilmiyorum sorum şu ben bu aksam sahura kalksam niyetlensem gusulumu yarin gun icinde alsam oluyormu bilen varmi
Divayorgun Kuzeymiram öyle olurmu hiç. Gusulunuzu alın eğer yine lekelenirseniz mecbur yine bozulmuş oluyor oruç
2bebelianne Kuzeymiram hayır olmaz sahurdan önce duş alırsınız gusullenirsiniz ve sahur yapıp niyet edersiniz ertesi gün kanamanız olursa orucunuzu bozabilirsiniz bunun günahı yoktur ama sizin dediğiniz gibi olmaz .🙂
Zumra01 Adetinizin bitimini kendi gunluk akintiniz geldiyse bitmistir o sekilde anlarsiniz dediginiz sekildede oruc olmaz eger adetiniz tam bittiyse sahura kadar gusul almaniz gerek
2minosprenses yookkdahaneler neden dalga geciyorsun belki gercekten bilmiyor biraz nezaket gösterseniz ne guzel olurdu
yookkdahaneler 2minosprenses canım neyine nezaket göstereyim gusülsüz oruç tutulduğunu gördün mü hiç ?
2minosprenses yookkdahaneler gormedim tabiki ama bilmiyor olabilir diyorum yasi kucuktur net dini bilgisi yoktur belki baska dindendir nerden bilelim insanlik hali olabilir 👍
Kuzeymiram yookkdahaneler ertesi gunu alinabilir diye duymustum heryerde farklinyaziyor dini iyi bilen yorum yapar zaten senin nezaketine gerek yok ztn
Mylifemylife Aslında şunu duymuştum. Eşinizle beraber oldunuz sonra gusül almadınız. Sahuru yapıp gusulu ilk fırsatta almanız lazım. @[silindi] cevaplasın ama 😊
Kuzeymiram Mylifemylife bende duydum ondam sordum burda dini cok iyi bilenlernoluyor belki yazarlar diye actim postu
yookkdahaneler Kuzeymiram nezaketime gerek olmayabilir fakat elhamdulillah gusulsüz olmayacağını bilecek kadar biliyorum dinimi olmayacağını da sana ima ettim. No tartşma bayyyysss